Mooi bedrag voor stichting Haarwensen

Mooi bedrag voor stichting Haarwensen | Geld inzamelen
 
 

Per jaar verliezen zo’n 600 jonge kankerpatiëntjes hun haar door chemotherapie. Daarnaast krijgen tientallen kinderen te maken met haaruitval als gevolg van alopecia (kaalhoofdigheid) of een medische ingreep.

Het verliezen van haar heeft vaak een grote impact en met een kaal hoofd kan een kind zich minder zelfverzekerd voelen. Een mooi haarwerk kan ervoor zorgen dat een kind het zelfvertrouwen terugkrijgt en zich niet anders voelt dan leeftijdgenootjes. Maar goede haarwerken zijn vaak erg duur en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Stichting Haarwensen biedt deze kinderen de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De haarwerken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan Haarwensen geschonken.

Toen ik dit te horen kreeg dacht ik hier ga ik voor sparen. Mijn blonde haar kan vast goed gebruikt worden omdat ik nog nooit geverfd of iets anders heb gedaan met mijn haar! En tuurlijk ben ik gehecht aan mijn lange haar maar hé bij mij groeit het gelukkig weer aan.

nu inmiddels een jaar verder was het lang genoeg om te kunnen doneren en ben ik naar de kapper geweest.

Met hartkloppingen zat ik in de stoel want ja dit was wel even een momentje. Een paar minuten later lagen mijn lange blonde lokken voor mij op de kaptafel.

Ik moet nog wel even wennen aan mijn nieuwe kapsel maar het is voor een supermooi doel!!

Wie wil mij helpen om naast de haardonatie ook nog een financiële donatie te kunnen doen aan deze mooie stichtingEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.