Moeder ten einde raad | Geld inzamelen
 
 

Moeder ten einde raad

Moeder in nood ! Helpt u mij en mijn kinderen.

Hallo allemaal, 

Waarom ik deze doneer account  heb opgezet is omdat ik ten einde  raad ben en mijn kinderen niet kwijt wil .Ze zijn mijn alles en als elke moeder zal ik vechten als een beer om mijn kinderen een goed  leven te kunnen geven.  Dit is mijn laatste hoop.  

 

Ik wil graag heel kort vertellen hoe mijn situatie  is ontstaan . Ik hoop dat u dit wilt lezen en mij begrijpt.  

Heel mijn leven heb ik moeten vechten en nooit een stabiele leven of leef omgeving  gehad . Op mijn 6e werk ik uit huis geplaatst omdat mijn ouders niet voor mij konden zorgen omdat ze mij erg jong hebben gehad.  Mijn tante  nam mij toen in huis . Waar het helaas niet goed ging ik werd er regelmatig  mishandeld  door haar .man . Door de slechte leef omstandigheden  moest ik van het één  naar het ander adres verhuizen.

  Tot  mijn 16e nam ik de moed om op kamers te gaan wonen en deze om  nachtmerrie  te ontvluchten.  Eenmaal  op kamers ging het goed . Ik ging naar school  en had een bijbaantje  ik deed me best om een diploma  te behalen wat mij ook lukte . Wat was ik trots op mezelf dat ik eindelijk wat heb bereikt en een beetje geluk aan me kant had . Maar op mijn 19e raakte ik zwanger van mijn dochter.  Mijn leven stond op zn kop . Wat het mooiste moment  in me leven moest zijn werd een begin van een vreselijke periode.  

Ik raakte me kamer kwijt omdat ik in verwachting was . Ik zocht hulp bij een opvangcentrum.  Wat lukte . Door dat ik geen inkomsten  meer had kon ik mijn schulden niet betalen . Alle beetjes wat ik had ging naar de baby . Mijn schulden werden met de dag erger en erger  maar ik gaf het niet op . Want ik was het mijn kindje verschuldig . Wat mij is overkomen zal mijn kind  NOOIT mee maken!  Door alle schulden kon ik geen opleiding volgen  dus zocht ik baantjes  om al mijn Schulden  te kunnen betalen . Helaas kon ik dit niet zonder opvang . Intussen had ik hulp gevonden bij een schuldhulpverlener en door liep verschillende  trajecten.  Ondertussen  zaten mijn dochter en ik al 8 jaar in een opvang  centrum.  Uit eindelijk mocht ik het wsnp traject doorlopen . 

Afgelopen  jaar kreeg ik een prachtige  zoon helaas werdt ik ook door zijn vader in de steek gelaten . Hoeveel  pech  kan een mens hebben . Wat ook een mooie tijd moest zijn werdt een vreselijke  periode op mijn mooie prins na .  Na mijn bevalling kreeg ik eindelijk een huis aangeboden wat was ik blij  en gelukkig.  Want eindelijk kon ik mijn kinderen een thuis geven ! Helaas was dit van korteduur

mijn zoon werdt tor 2x toe ernstig ziek en werdt opgenomen  op de intensive  care . Lag hij daar te vechten voor zn leven . Ik had niemand die mij kon steun of tegen aan te praten.   Ik wil huilen omdat dit mij te veel werdt  maar moet me groot houden voor mijn kinderen die mij nodig hebben . Door dat ik in deze periode  niet kon werken of aan de sollicitatie  plichte. Kon vol doen ben ik mijn baan kwijt en raak ik nu mijn huis ook kwijt  . Niet omdat ik me huur niet heb betaald  wat ik elke maand netjes heb gedaan . Maar omdat ik uit de wsnp wordt  gezet mag ik mijn huis niet houden . Wat betekent  dat mij. Kinderen en ik dan weer dakloos zijn . Dit doet me pijn en breekt mijn hart . Hoe kom ik hier ooit uit . Nee hier kom ik niet meer uit . Mijn Laatse optie is pleeggezin  . Wat ik NIET wil . Maar als ik dit alles kwijt ben heb ik ze niets meer te bieden. Geen huis   geen inkomsten niets  ! Ik heb geen familie  die mij kan helpen met mijn kinderen  of waar ik naar toe kan .

Als moeder wil ik voor ze vechten  alles voor ze doen en ze beschermen  . Nu voelt het als of de grond onder mijn  voete  weg zakt . Wat nu ! Ik ben moe en voel me leeg van binnen .Met huilen en schreeuwen kom ik niet ver . Vandaar mijn actie . Helpt u ons  zodat wij een gezin kunnen blijven en zodat de kinderen in veilige leef omgeving  kunnen hebben . En dat ik mijn kinderen zelf mag opvoeden  en ze kan zien opgroeien.  Wilt u ons  helpen met een donatie zo dat ik mijn kinderen  zelf kan verzorgen.

Ik wil u vast bedanken  voor het lezen  van mijn verhaal en noodkreet. 

Met vriendelijke groeten,

Moeder in nood.hbEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.