Moeder met kanker

Moeder met kanker | Geld inzamelen
 
 
Zieke moeder met kanker

Bij onze lieve moeder is op haar 54e jaar terminale kanker vastgesteld. Deze lieve vrouw is er niet alleen voor ons, zij is een sterke vrouw die altijd voor iedereen klaar staat en iedereen boven haarzelf zet. Zij is altijd bewust bezig met gezonde voeding en een healthy-lifestyle. Ondanks dat voelde zij enkele weken terug een knobbel in de borst. Alsof alleen borstkanker niet verschrikkelijk genoeg was, zijn er ook tumoren door haar lichaam verspreid. De doctoren geven aan dat opereren, bestralen en/of chemotherapie geen effect zal hebben.

Door jarenlange financiële problemen heeft zij veel stress te verduren en dat is van invloed op haar gezondheid geweest.

In het buitenland bestaat de mogelijkheid de tumoren te behandelen. Zoals velen weten is dat geen goedkope behandeling. Gezien alle omstandigheden heeft zij deze behandeling al uit haar hoofd gezet. Maar wij als kinderen laten het hier niet bij zitten!!

Daarom deze inzamelingsactie voor onze lieve moeder! Met onze handen op ons hart bedanken wij stuk voor stuk iedereen die een bijdrage kan leveren. Alle kleine beetjes zijn weer een stap dichter bij ons doel. Ons doel is dat zij pijnvrij een oud omaatje mag worden.

 

11 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
27 donaties
€ 2.855,00

Deze actie is gesloten.