Moeder met 3 kinderen heeft dringend uw hulp nodig

Moeder met 3 kinderen heeft dringend uw hulp nodig | Geld inzamelen
 
 
Moeder met 3 kinderen heeft dringend uw hulp nodig

Beste lezers,
Graag jullie aandacht voor het volgende. Jullie hebben allemaal de beelden in Tanger meegekregen. Helaas zijn er velen komen te overlijden of is hun woning onder water komen te staan .

Ook Houria een moeder van 3 kinderen, zelf wees,  moet haar huurhuisje noodgedwongen verlaten. Het huis is overstroomd en het gezin moet dringend op zoek gaan naar een andere woning.
Dit is heel zwaar voor haar en ze staat er alleen voor. Door deze druk raakt ze alleen nog meer depressief. Ze slaapt niet en slikt hiervoor ook medicatie.

Samen met u wil ik graag voor haar een klein bedrag inzamelen, zodat ze zich enkel kan concentreren op de zorg voor haar 3 kinderen, van wie de jongste een autistisch kind is. Hij heeft structuur en regelmaat nodig.

Ik vraag jullie om hulp, al weet ik dat er heel veel onder dezelfde of ergere omstandigheden leven. Moge Allah jullie belonen voor elke hulp en in welke vorm dan ook. Op deze manier is deze moeder uit een grote zorg en kunnen haar kinderen langer van hun moeder genieten insha Allah.

Het streefbedrag is €15.000. Het andere deel wordt door familie ingezameld.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.