Mini ecodorp in Bulgarije opstarten | Geld inzamelen
 
 

Mini ecodorp in Bulgarije opstarten

Terug naar de natuur

Al ruim 15 jaar werk ik in het toerism en ik heb eindelijk een plekje gevonden waar ik voor mijzelf wil beginnen.

Mijn droom is om een eigen mini eco dorp te hebben. Zoveel als gaat zelf voorzienend te zijn en de gasten te laten genieten op mijn land van de natuur en de rust. Het stuk land van ruim 4 hectare bied al deze mogelijkheden. Ver weg van alles, maar toch ook weer niet te ver. In de winter kan er zelfs geskied worden in Bansko op een 20 km afstand en in de zomer zijn er veel wandelpaden die gelopen kunnen worden. 

Bulgarije is een mooi land met veel natuur, vriendelijke mensen en lekker eten. Een retour vlucht naar Sofia is er al voor een kleine €50,- ( soms nog goedkoper). Een mooie uitvlucht om te ontstressen voor een paar dagen/weken.

Omdat ik altijd losse contracten heb gehad is een hypotheek helaas voor mij niet mogelijk en mijn spaargeld helaas te laag voor het stuk land dat ik heb gevonden. Vandaar dat ik hoop op deze manier €60.000,- op te halen het liefst zo snel mogelijk zodat ik een aanbetaling kan maken voor het land, voordat iemand anders deze koopt. Zoek al enige tijd en zo een mooi afgelegen groot stuk grond nog niet eerder gevonden. Ik weet dit is veel geld maar dat is het zeker waard en als u doneert krijgt u er een onvergetelijke vakantie voor terug. Kan namelijk geen geld aannemen zonder hier iets voor terug te doen.

Op het land staan meerdere gebouwen en deze wil ik zo maken dat deze verhuurd kunnen worden. Dit zal niet op dag 1 gebeuren maar wel zo snel mogelijk zodat u kunt gaan genieten.

Wat ik geef voor uw donatie is voor 2 personen. 

Onder de €25,- krijgt u 5% korting op uw eerste verblijf. €25,- tot €50,- krijgt u 10% korting op uw eerste verblijf. €50,- 3 gratis nachten met tent of 1 in gastenverblijf. €150,- 10 gratis nachten met tent of 4  in gastenverblijf.€300,- 8 gratis nachten te verblijven in gastenverblijf. €500,- 8 gratis nachten in gastenverblijf + ontbijt en diner.

Zodra het land is gekocht zal er een website komen waarop u alles kunt volgen. 

Mocht ik het streefbedrag niet halen, en hierdoor of om andere reden deze droom niet kunnen waar maken waardoor u geen gebruik kan maken van uw waardebon. Dan krijgt u de donaties terug gestort, houd er wel rekening mee dat ik de kosten van de site niet terug kan storten.

Wilt u gebruik maken van de waardebon en deze eventuele terugstorting mail dan direct na het overmaken van de donatie uw naam ( + naam waarmee u doneert) en het bedrag wat u doneert.

Alvast bedankt en tot gauw.

Veel liefs AnnetEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 60.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.