Mike Molenmaker, Nederlandstalig zangtalent

Mike Molenmaker, Nederlandstalig zangtalent | Geld inzamelen
 
 
Help mij op weg naar een goede muzikale start

Als nieuw zangtalent in de Nederlandstalige muziek, timmert Mike Molenmaker (25) hard aan de weg. In 2017 is hij toegelaten tot 'de School van het Nederlandse lied', waar hij onder begeleiding van o.a Willie Oosterhuis (presentator Mega Piraten Festijn) en Werner Redlich (Schlager zanger) wordt klaargestoomd tot artiest.

Deze Arnhemse zanger, met Indische roots, brengt een nieuw soort geluid binnen de volksmuziek. Meezingers in een modern jasje, voor elk feest geschikt!

Samen met Frank van Etten, bekend van de mega-hit 'Leef als een zigeuner' heeft Mike de opzet gemaakt voor een nieuwe hit 'Jij danst als een orkaan'. Een liedje met alle componenten om uit te groeien tot een klassieker, waarbij iedereen vrolijk meezingt.

Met uw donatie kan er een stap gezet worden in de finishing van deze single, het maken van een video clip en een knallende release. Bij verschillende bedragen zijn er tevens leuke attenties voor de donateurs.

 

U helpt deze talentvolle zanger toch ook een handje op weg?!

* Bij een donatie vanaf €10 ontvangt u mijn single, 'Jij danst als een orkaan', als MP3 download (Laat hiervoor bij de donatie uw naam en e-mail adres achter, zodat er contact met u kan worden opgenomen)

* Bij een donatie vanaf €20 ontvangt u een gesigneerd exemplaar van mijn single 'Jij danst als een orkaan' (Laat hiervoor bij de donatie uw naam en e-mail adres achter, zodat er contact met u kan worden opgenomen)

* Bij een donatie vanaf €50 ontvangt u een goodie bag (van linnen) met daarin uiteraard een gesigneerd exemplaar van mijn single 'Jij danst als een orkaan' (Laat hiervoor bij de donatie uw naam en e-mail adres achter, zodat er contact met u kan worden opgenomen)

*Bij een donatie vanaf €100 ontvangt u een luxe goodie bag (van linnen) met daarin uiteraard een gesigneerd exemplaar van mijn single 'Jij danst als een orkaan' (Laat hiervoor bij de donatie uw naam en e-mail adres achter, zodat er contact met u kan worden opgenomen)

* Bij een donatie van €500 zal ik een mini-huiskamer concert verzorgen bij u thuis. Uiteraard zal ik hierbij mijn single 'Jij danst als een orkaan' ten gehore brengen. Ook ontvangt u een gesigneerd exemplaar (Laat hiervoor bij de donatie uw naam en e-mail adres achter, zodat er contact met u kan worden opgenomen)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

15 donaties
€ 255,00
Doel: € 1.750,00
14%

Deze actie is gesloten.