Mijnlevensverhaal.nl Gerrit Smit

Mijnlevensverhaal.nl Gerrit Smit | Geld inzamelen
 
 
Ik ben zelf ex alcoholist en denk dat veel mensen hier iets aan zullen hebben.

Via Mijnlevensverhaal.nl is het mogelijk om iemands levensverhaal op te laten tekenen en in boekvorm te laten drukken. Maandelijks ontvangen wij een groot aantal aanvragen van mensen die heel graag hun levenservaringen in boekvorm te laten drukken, maar niet de financiele mogelijkheden hebben om de kosten te betalen.

Wij van Mijnlevensverhaal.nl willen deze mensen graag helpen door een crowdfundingactie op te zetten.

De eerste persoon die hier gebruik van gaat maken is Gerrit Smit:

"Ik heb met mijn levensverhaal in augustus dit jaar in het magazine LEF gestaan met mijn partner. Dit was een dubbel interview. Loop al een lange tijd rond om mijn levensverhaal in een boek uit te brengen omdat ik denk dat veel mensen hier iets aan zullen hebben in herstel (ben zelf ex alcoholist). Ik werk nu als ervaringsdeskundige bij Tactus verslavingszorg in Enschede.
Heb zelf niet de financiele mogelijkheden"

 

Iedereen die minimaal 45 euro doneert, ontvangt een getekend boek en wordt ook met naam opgenomen in het boek onder het kopje "Donateurs". Na voltooing van het boek zal er ook een boekpresentatie in Utrecht gehouden worden, waarbij alle donateurs aanwezig mogen zijn. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 25,00
Doel: € 6.750,00
0%

Deze actie is gesloten.