Mijn zoon | Geld inzamelen
 
 

Mijn zoon

Mijn zoon

Mijn zoon Ramses is 38 woont een gezinsvervangend tehuis voor verstandelijk gehandicapten in Purmerend.

Hij verblijft de laatste week van elke maand thuis hij is graag thuis tv kijken muziek draaien youtube brandweer wagens kijken hij heeft een leuke kamer waar dat ook kan.

Hij woont 200 kilometer bij mij vandaan en hij kan niet alleen reizen hij in zijn doen en laten maar 5/6 jaar is.

Ik heb geprobeer mijn zoon hier in mijn buurt laten wonen maar dat wil hij niet bang voor heimwee en optie is dat ik met een jaar of 5 terug ga naar purmerend terug keer want ik kom daar ook vandaan en met het jasje wat heimwee heet heb ik ook last van.

Ik ben getrouwd met iemand uit twente en ik rijd dus iedere tweede week oldenzaal /p,rend en krijg hiervoor maar 50 € inculcief 8 dagen levens onderhoud ik heb het geprobeerd maar ik kom daardoor in de rode cijfers ik heb al via de rechter van me zoon gevraagd of er wat bij kon maar mijn zoon heeft geen geld omdat te doen.Daar wordt dan doodleuk gezegt ach dan haald u hem maar wat minder maar dat kan toch niet waar zijn ik ben blij dat ik dit voor me zoon kan doen.

Via de belasting heb ik geprobeerd wat af te kunnen trekken maar omdat we samen al op de laagste belasting groep zitten en de belastingen steeds vaker potjes afgeschafd worden kom je daar ook scheef.

Maar waar ik het meest verdrietig van wordt is dat ik niet eens me zoon meer kan halen op deze manier me auto is ook slecht aan het worden ik houd me hart vast als daar wat mee gebeurt me man is ook een ouder die niet zo goed te pas is dus hangt alles een beetje op mij.

Mijn zoon heeft me nog daar ik geen 18 meer ben het het best wel wat moeite kost en kopzorgen hoe ik dit kan gaan oplossen

Maar voor me zoon wil ik alles wel doen alleen kan ik het niet alleen daarom vraag ik via deze Doneeractie of er mensen zijn die mij hierbij kunnen steunen ik zou ze zeer zeer erkentelijk zijn want het breekt me hart als ik tegen mijn zoon moet zeggen mama kan je niet meer halen.

Mocht er nog vragen zijn dan ben ik bereid die te beantwoorden.

Met vr gr Judith

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
407 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.