Mijn werkdroom!!

Mijn werkdroom!! | Geld inzamelen
 
 
Mijn kinderdroom Interieur!!! Help me

Als kind bladerde ik al door boeken, tijdschriften, tekende ik plattegronden en nog een en nog een en nog een. 
Interieur is iets waar ik altijd mee bezig ben, werkelijk altijd. Ik kom binnen en ben meteen beinvloed door de ruimte waar ik ben!
Het kan me prikkelen, zowel positief als negatief, maar het triggered vooral mijn fantasie. 

Ondanks dat ik als meisje van 12 al riep: ik word binnenhuisarchitecte, heb ik het niet gedaan.. 
Waarom? Tja, misschien herken je het wel. Je kijkt naar opleidingen, weegt ze tegen elkaar af, je bent een jaar of 17 en weet jij veel waar je echt gelukkig van gaat worden. Dan zegt iemand, kies maar een verstandige opleiding, of in ieder geval iets waar je werk in kunt vinden!
Je kunt een HBO opleiding doen, zou wel zonde zijn als je daar niks mee doet en iets "kunstigs" gaat doen. Lastig lastig. En daar ga je, naar die HBO die wel een beetje, maar net niks is. 

Je rolt in een baan die heus wel leuk is, je leert altijd, je zit op een pad en voor je het weet in een cariere, en je dwaalt steeds verder af van wat je wou toen je nog geen praktische beperkingen had. 

En nu ben ik 30. En nu vind ik 30 zijn helemaal geen drama, maar is het wel een tijd geleden dat ik iets deed waar ik echt echt echt vrolijk van wordt. 
Dus vind ik het tijd om de komende jaren de boel meer te draaien in de richting waar ik eigenlijk vandaan kom: Interieur!!!
En dat wel in de vorm van de opleiding Interieur Styling bij het NIA in Amsterdam. 

Daarom wil ik graag gaan studeren naast mijn baan, maar eigenlijk is er nooit geld over om dit te doen en probeer ik het daarom op deze manier. En hoop ik dat mensen het herkennen, dat gevoel: hoe ben ik hier ookalweer gekomen? En waarom ga ik eigenlijk niet doen wat ik echt leuk vind. 

Daarom: is elke bijdrage heel erg welkom en hoop ik eindelijk te kunnen beginnen. 
En! In ruil daarvoor wil ik natuurlijk graag zodra ik de opleiding heb afgerond: jou adviseren in jouw huis, kies een kamer en ik maak een plan voor je om er een warm, gezellig en persoonlijk thuis van te maken! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.