Mijn vriendin de dag van haar leven bezorgen

Mijn vriendin de dag van haar leven bezorgen | Geld inzamelen
 
 

Hallo iedereen, 

Deze zomer in augustus wordt mijn vriendin 30 jaar en ook ons zoontje viert in diezelfde maand zijn eerste verjaardag. Dit wordt dus ongetwijfeld een groot feest. Om deze verjaardagen nog specialer te maken, zou ik mijn vriendin op haar verjaardag ten huwelijk willen vragen. 

Ik had het ideale scenario reeds in mijn hoofd, maar helaas ben ik op een financieel obstakel gebotst die mijn plannen onhaalbaar maken. Om het toch niet helemaal op te geven had ik gehoopt via deze weg toch mijn doel te kunnen bereiken. Hieronder even het hele verhaal:

Op 11 oktober 2015 heb ik haar leren kennen in een discotheek in Opwijk die die avond 'London' als thema had. Om het plaatje helemaal te laten kloppen, stond er een typische Londense bus aan de ingang van de discotheek. Aan die bus viel die avond onze eerste kus. Een bus met een hele speciale betekenis dus en een herinnering aan een hele mooie dag waarop alles begon.

Een bus die dus niet zou mogen ontbreken op de grote dag waarop ik op mijn knie zou gaan.

Na wat opzoekingswerk heb ik die bewuste bus teruggevonden op een verhuurwebsite. Ik heb reeds contact opgenomen maar om die bus een paar uurtjes te huren en tot bij ons te krijgen zou het mij 960euro kosten. Deze prijs + de ring + nog wat extra's om het plaatje helemaal compleet te maken, maakt het al gauw heel moeilijk om dit op mijn eentje rond te krijgen.

Het enige duwtje in de rug die ik nodig heb, is het bedrag om de Londense bus te kunnen betalen. 

Als bewijs dat het niet de bedoeling is om misbruik te maken van deze inzamelactie heb ik de prijslijst bijgevoegd van de verhuurfirma. De bus waar het over gaat is degene met de rode stip.

Ik hoop op deze manier mijn vriendin de dag van haar leven te kunnen geven. Dus al diegene die mij zouden helpen zal ik eeuwig dankbaar zijn! 🤞

Alvast bedankt aan iedereen die de moeite deed om mijn verhaal te lezen. Ik wens jullie allemaal nog een prettige dag!

Groetjes 

PieterEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 960,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.