Mijn verhaal

Mijn verhaal | Geld inzamelen
 
 

Hallo ik ben greet.

Mijn verhaal is dat ik hier ben vanwege onmacht en onrecht.

Het begon met me 5 jaar, toen werd ik misbruikt vervolgens kreeg ik met 6 jaar een zwaar ongeluk waardoor ik in coma kwam en speciaal onderwijs moest volgen.

Met 13 jaar thuis geregeld weg gelopen en met me 16 eigen woon plekje gekregen.

Toen ging het steeds slechter omdat ik achtervolgt werd door mijn jeugd dus trauma's op gelopen vervolgen in mijn tiener jaren ook verkracht

Hulp via instellingen was er wel maar ik was en ben nog steeds getraumatiseerd waardoor werk voor mijn moeilijk was, ik ben toch gaan werken maar kon het niet aan waardoor mijn klachten erger werden.

In mijn 20ste jaren kreeg ik een dochter die stierf na 4 en halve mnd aan een hart long afwijking.mnd daarvoor stierf mijn vader.

Er was geen tijd voor rouwen en ben 2 mnd naar het overlijden van mijn dochter weer gaan werken.

Mijn dochter haar begrafenis was een hel, dit kwam door mijn schoonvader en politie moest zowel bij de opbaring van mijn dochter alles afzetten zo ook bij de begrafenis, hierna werd mijn zoon geboren maar relatie ging toen stuk met vader.

Leerde toen de vader van mijn jongste zoontje kennen, deze relatie ging met veel geweld waar niks aan gedaan werd niet door instanties politie of kinderbescherming, vader zorde ervoor dat ik mijn kinderen 6 jaar kwijt was samen met mijn gezinsvoogd, jeugdzorg had al jaren verkeerd gehandeld, en toen ik eindelijk een rechtzaak kon beginnen tegen vader omdat hij de kinderen mishandeld had en waar ik bewijzen van had dat ook de politie en jeugdzorg en kinderbescherming fout zatten , kon ik niks doen met de aangifte omdat anders mijn oudste zoon in een psychose kon raken. Hier zit nog veel meer ellende bij maar kan ik niet uitleggen zo want over 6 jaar is dit heel veel waardoor mijn kinderen ook trauma's hebben.

Ik in de zorg gaan werken met dement en somatische bejaarden met een bbl opleiding kreeg werk hierdoor maar zat ook in het fiasement omdat ik 20 duizend euro moets betalen want de vader van mijn eerste 2 kinderen had nooit iets betaald en we hadden samen getekend dus kwamen ze bij mijn aan zo betaalde ik ook mijn dochter haar begrafenis van vader ooit 250 gulden gehad dat was het voor de begrafenis van zijn eigen dochter daarna nooit meer naar zijn zoon omgekeken en ook nooit alenmentatie gehad, 

In de loop van de jaren is er nog zoveel gebeurt mishandeling aanranding verkrachting.

Zoals ik al eerder vertelde ging ik zorgen voor mijn broer op pgb basis vanaf 2013 gedaan, krijg ik 2 jaar gelden een burn out, waardoor ik in de ziektewet kom, ik dacht dat alles goed was geregeld, blijk ik achteraf geen recht te hebben op wia, het uwv zegt ook je kan zo absoluut niet werken maar krijg ook geen wia dus moet je eigelijk verplicht gaan werken want anders redden het we niet met alle gevolgen die er gaan komen.

Ik moet ook nog een jaar therapie gaan volgen voor alles om mijn leven terug te krijgen, die therapie is 2x per week een jaar lang.

Ik heb geen geld bedrag weg gezet bij de donatie omdat ik niet weet wat ik waard ben dus dat laat ik aan de donateurs over.

Dit is maar een klein gedeelte van wat ik mee heb gemaakt voor vragen kunt u mijn altijd mailen

Alvast bedankt voor de donateurs die het lezen en mijn willen steunen 

Want door jullie steun kan ik weer me leven proberen op de rail te krijgen.

Mvg greet 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00