Mijn strijd tegen MS multiple sclerose | Geld inzamelen
 
 

Mijn strijd tegen MS multiple sclerose

Help Layla in haar strijd tegen de ziekte MS multiple sclerose

Beste lieve mensen, 

“Levendig en jong dat ik was, zie ik steeds hoe mijn leven voorbij gaat door de aandoening. Mijn toekomst, mijn kinderen, mijn dromen, en mijn iedalen. Alles gaat als een flits voorbij.”  Dit zijn de laatste woorden van Layla Z. Chamlal.

Mijn vriendin Layla is een jonge lieve betrouwbare en hardwerkende vrouw met heel veel kracht en dapperheid. Maar helaas heeft ook zij het leven niet in eigen handen. De doktoren hebben het opgegeven met haar ziekte MS (multiple sclerose) maar zij heeft zoals was te verwachten het nog lang niet opgegeven. Zij geeft het niet op vanwege haar kinderen, ondanks heel weinig energie probeert ze er nog alles voor te betekenen.

Wat kan het leven soms raar lopen, van de een op de andere dag ben je tot weinig in staat maar ben je toch niet verslagen. Zelfs niet als de doktoren zeggen dat ze je niet verder kunnen helpen.  Dat is bijna de genadeklap, bijna. Want er is ook dan nog hoop. Door niet op te geven komt Layla er achter dat er nog een laatste hoop bestaat, dat is een zware operatie in Rusland. Helaas wordt deze niet gefinancierd door de zorgverzekering en is er behoefte aan een WONDER. Dat wonder bent U.

Als U Lalya helpt dan helpt u ook twee jonge kinderen aan het behoud van hun moeder. Layla heeft al ongeveer € 20.000 bij elkaar weten te verzamelen. Zij moet nu nog € 45.000 hebben en dan zal hopelijk de wedergboorte van Layla plaats vinden.

PS: voor rapport van het ziekenhuis zie bijlagen.

 

HELP alsjeblieft Layla om te blijven leven voor haar kinderen. Ons dank is heel groot. ❤️

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

1585 donaties
€ 25.280,00
Doel: € 25.000,00
101%

Deze actie is gesloten.