Mijn ouders moeten in de Plantage blijven | Geld inzamelen
 
 

Mijn ouders moeten in de Plantage blijven

Mijn ouders moeten in de Plantage 15 Bruinisse blijven wonen.Ik ben de wanhoop voorbij!..

In 1997 kocht mijn vader 2 huisjes naast elkaar in de Plantage In Bruinisse, Zeeland. We gingen er bijna elk weekend heen.

Vorig jaar gingen mijn ouders er permanent wonen, maar dat is niet toegestaan volgens de gemeente Schouwen Duiveland. Opmerkelijk dat bijna iedereen in de Plantage er permanent woont. Ik ben van mening dat mijn vader zelf over zijn stuk grond mag beslissen. Hij heeft de huisjes nu 20 jaar in zijn bezit. Hij is op zijn 71e met pensioen gegeaan. Mijn ouders hebben al véél meegemaakt met het autobedrijf. Ze willen rust.
Ik ben 12 jaar niet in de Plantage geweest vanwege mijn slechte relatie met mijn narcistische ex.

2014 was mijn jaar met de terugkeer in Zeeland, een eigen huis, fiets en eindeloze fietstochten en toeren in Zeeland. Ik voel de Plantage ook als mijn huis, tweede huis. Mijn ouders worden door de Gemeente Schouwen Duiveland te Zierikzee gedwongen om de pandan te verlaten. Helaas heb ik door mijn ex schulden opgebouwd. Ik wou dat ik de huisjes kon overkopen. Ik ben inmiddels al de wanhoop voorbij, want vorig jaar in 2016 is het ouderlijk huis en het bedrijf verkocht. Daar heb ik een opdonder van gekregen. Een depressie met als diagnose autisme! Inclusief het leed van 7 sterfgevallen sindsdien. Nu dreigt de geschiedenis zich gaan te herhalen. En moeten mijn ouders naar een vaste woning. Ik heb al véél kansen laten schieten, maar ik wil dat deze unieke huisjes in de familie blijven. Mijn doel is om de panden te kopen.

Af en toe vul ik deze pagina aan met méér info...Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.