Mijn opa en oma spoed helpen!!!

Mijn opa en oma spoed helpen!!! | Geld inzamelen
 
 
Oplichting opa oma

Normaal zou ik het niet zo snel een crowdfunding actie opstarten.ik zou dit nooit doen, vragen om geld aan mensen of wie dan ook.Maar in een aantal gevallen heiligt het doel de middelen en hebben wij  jullie hulp nodig.

 Mijn opa en oma zijn opgelicht' waar door nu al hun spaargeld weg is' het spaargeld €9000.00 ik weet niet zo goed hoe ik dit zo moet uitleggen omdat er zo veel woede in me zit.😳😠en niet alleen in mij maar in ons hele familie' 😠we proberen er alles aan om deze crowfundingactie. te regelen alleen lukt het het gewoon niet! En dat bepaalde mensen dit doen tegen oudere kan gewoon niet. maar het gebeurd te veel en dat mag en kan niet!!! Ze mogen er niet mee weg komen simpel kan Er gewoon met me kop niet bij dat ze mijn opa en oma hier mee durfen te pakken en leeg beroven. hun laatste centjes waar ze hard voor hebben gewerkt is nu allemaal met de zon verdwenen na een belletje van 3 min' ze werden op 18 mei 2020 gebeld door een of ander persoon die even vertelde over een of andere actie engerie maatschappij dat ze verblijvend konden overstappen naar een goedkopere maatschappij vervolgens waren me opa en oma daar erg gecharmeerd over, dus deden ze dat met volle overtuiging. aangezien het toch erg vertrouwd over kwam' het een naar de ander hebben ze gegevens door gestuurd'! Vervolgens twee dagen later was het geld allemaal weg van hun rekening' mijn doel dat ik een actie voor ze op zet zo dat ze hun centjes terug krijgen met all jullie hulp want alleen kan ik het gewoon niet' want ik vind dat ze gewoon van hun oude dag moeten genieten nu ze er nog zijn!

zelf heb ik al 3000 euro met vrienden ingezameld om door de buurt langs te gaan en dat is door all die lieve mensen die om ons allemaal geven gelukt' ik wil deze stap ook zetten want ik weet dat het gewoon gaat lukken' aangezien ik een strijder ben en ik niet op geef en ik het er niet bij laat zitten. Met deze actie als dit lukt maak ik mij opa en oma o blij aangezien ik wil dat ze met de oude dag nog leuke dingen met elkaar kunnen doen! 

we hebben jullie steun nodig'❤️❤️ Met jullie steun komen we er'

alvast bedankt' 

Jeffrey smit

Jeffrey Smit
18-06-2020

Graag hoop ik dat er mensen zijn die een bijlage kunnen geven zo dat we beetje bij beetje ik de buurt komen van het bedrag wat we nodig hebben! 


0 donaties
€ 0,00
Doel: € 6.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.