Mijn onbegrepen leven

Mijn onbegrepen leven | Geld inzamelen
 
 

We zijn in de laatste dagen van december, waar compassie hoog   in het vaandel staat. Ik hoop, bid bij deze, dat er nog enkele barmhartige Samaritanen in deze wereld die mededogen hebben, sympathie, begrip voor anderen, door een helpende hand uit te reiken en bereid te zijn om te ondersteunen, mij te doneren in deze ondraaglijke huidige situatie waarin ik ben beland.

 

December is de maand van bezinning met afronding, Kerstmis is een tijd voor geven, zorgen en delen.

 

Een manier om de ware geest van deze feestdagen te leven, is door een handje te helpen bij mensen in nood.

 

 

 

 Iedereen in het leven heeft zijn eigen, andere strijd, pad, met soms verkeerde keuzes, fouten die fataal kunnen eindigen. In dit stadium, leeftijd in mijn leven had ik niet verwacht dat ik dit hopeloze punt, situatie, waar ik momenteel mee te maken heb, zou bereiken.

 

Mijn huidige ondraaglijke uitzichtloze situatie die ik hier momenteel ervaar, is niet mogelijk om nog langer, zonder enig positief vooruitzicht, vooruitgang te boeken. Omdat ik uit een gewelddadige getraumatiseerde jeugd/achtergrond kom, heb ik op jonge leeftijd nooit stabiliteit gehad, heb ik als kind/tiener altijd geleden, gepest, nooit door veel mensen geaccepteerd, altijd een outcast. Het grootste deel van mijn leven was ik dakloos, ik had niet de mogelijkheid om mijn schoolopleiding af te maken. Ik heb niets opgebouwd in mijn leven, thuisland, inclusief het niet hebben van een pensioen / pensioen, evenals het niet hebben van een netwerk van ondersteunende familieleden, vrienden ook om op te vertrouwen. Daarnaast heb ik geen thuis, nergens waar ik ook in mijn thuisland kan verblijven. Het grootste deel van mijn leven was ik dakloos en bracht ik het grootste deel van mijn leven door in daklozenopvangcentra. Vaak werkloos, nergens ter wereld stabiliteit ooit.  Alles, alles wat ik heb geprobeerd te doen of te bereiken, mislukte altijd, gewoon alles.

 

 Door de Covid-19-pandemie en andere persoonlijke ernstige problemen ben ik alleen gestrand in het Midden-Oosten, werkloos. Geen legale kansen/kansen om hier te werken of te verbeteren, mijn huidige illegale uitzichtloze situatie hier.  Vanwege mijn leeftijd en zoals gezegd geen enkele schoolopleiding heb afgerond, geen diploma's, is het onmogelijk om hier werk te vinden, om hier te werken, ik heb geen enkele bron van inkomsten / salaris geen pensioen / pensioen ook. Het is hier een dagelijkse strijd om te overleven in alle opzichten / opzichten ... Bovendien heb ik ook geen spaargeld, overbagage van koffers bij me, waardoor het onmogelijk is om te reizen, en ik heb het echt nodig, om eerst te worden verzonden.

 

 Ik zou echt dankbaar zijn, dankbaar als er mensen zijn die bereid zijn om te helpen, me te ondersteunen met financiële hulp, ik heb een achterstand, saldo van het betalen van de huur van het appartement hier waar ik verblijf. En is er een boete van overstay te betalen m.b.t. het toeristenvisum, ook daar heb ik de optie/mogelijkheid niet voor. Hopelijk zijn er mensen die kunnen bijdragen, financieel, een kans geven, ondersteunen, helpen, uit deze chaos van deze ellende komen, wat geld in handen hebben om te tenminste te overleven. Ik heb zelf geen andere manier/optie, geen oplossing om hieruit te komen. De overheidsinstanties hier (is onmogelijk om deze te benaderen vanwege mijn status) en de goede doelen helpen Europese nationaliteiten  ook niet.

Ik ben geëindigd is zo'n eindeloze donkere tunnel zonder enig licht van mogelijkheid, opties, helemaal geen perspectief, verloor alle hoop, kracht en kracht om verder te gaan, geen enkele optie / manier om uit deze ellende van chaos en duisternis te komen door mezelf.

 

Ik ben hier helemaal alleen als alleenstaande vrouw, zonder ook hier iemand aan mijn zijde te hebben, zonder de taal te begrijpen, ook te kennen.

 

Heel mijn leven was ik op zoek naar  gemoedsrust, het vinden van een plek om me "thuis" te voelen, helaas heb ik dat nog nooit gehad, nooit een thuis gehad.

 

Hopelijk hoop ik in deze moeilijke, moeilijke tijden van het leven oprecht, dat er nog steeds een aantal goede mensen zijn die bereid zijn om me te helpen, zodat ik vanaf hier kan vertrekken en wat geld heb om opnieuw te beginnen en in ieder geval een tijdje kan worden opgevangen, totdat ik weer op de benen ben. Ik zou erg dankbaar zijn, dankbaar daarvoor om me financieel te ondersteunen, me te helpen in deze strijd, om uit deze ellende van chaos te komen, om weer op mijn benen te staan, omdat het onmogelijk voor me is om nog langer door te gaan, omdat dit, de tijd loopt.

 

Begrijpelijk is dat iedereen momenteel een zware strijd voert door alles wat er gaande is  wereld wijd, iedereen probeert zich staande te houden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.