Mijn oma 76 had brand in huis

Mijn oma 76 had brand in huis | Geld inzamelen
 
 
Brand in de woning van mijn oma 72 jaar komt niet meer uit de schulden

Mijn oma van 72 jaar heeft vorig jaar brand gekregen in haar huis wat aangestoken is door mensen. Hiervoor is ook iemand aangebouden voor de betrokkenheid bij de brand. 

Aangezien wij (Gryselda klein dochter van 22, en mijn vader van 41) het niet meer kunnen opbrengen om mijn oma te helpen met de schulden die ze nu heeft, wil ik vragen of jullie ons kunnen helpen. 

Door de brand die is ontstaan,  is ook haar administratie verbrand. Waardoor er diverse incassobureau's en deurwaarders langs komen bij haar nieuwe woning. Dit terwijl ze er niks aan kon doen, ze kon namelijk de post niet lezen.. 

Ook deze bureau's helpen ons niet echt om wat "water bij de wijn" te doen. 

De totale schuld op dit moment is € 7.231,69. Wij doen ons best om heel hard te werken, maar ook dit houdt op met het corona virus, mijn vader werkt namelijk in de horeca wat helaas gestopt is, en ik werk gelukkig in de zorg waarbij in extra diensten kan draaien om haar te helpen. 

Het is ook jammer om te zien dat de overheid, deurwaarders en incassobureau's totaal niet mee helpen vandaar deze actie. 

Ik hoop dat jullie ons kunnen helpen in deze moeilijke tijden, ook al is het maar een klein beetje zodat we haar uit de schulden kunnen helpen en dat ik na zoveel diensten iets rustiger aan kan doen wat het wordt allemaal wel te veel. 

Tussentijds zal ik jullie op de hoogte houden. 

Veel liefs Gryselda en BartEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 7.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.