Mijn moeder is een kanjer die wat geluk verdiend | Geld inzamelen
 
 

Mijn moeder is een kanjer die wat geluk verdiend

De afgelopen jaren zijn moeilijk en zeer zwaar geweest voor mijn moeder.

Mijn moeder is een kanjer. Maar de laatste jaren zijn moeilijk en zwaar geweest. Samen met mijn vader eerst in wat financiele nood gekomen, maar daar zelfstandig weten uit te komen... Toen werd mijn vader ziek. Hij is na vijf jaar intensieve zorg door haar uiteindelijk aan zijn maagkanker overleden. Als klap van de vuurpijl belandde mijn moeder twee maanden na het overlijden van mijn vader in het ziekenhuis en heeft ze ternauwernood diverse operaties overleefd. Uiteindelijk is ze in één jaar tijd 9 keer geopereerd. En zo veranderde ze van de één op andere dag in een mantelzorger naar iemand die nu zelf mantelzorg nodig heeft. Iets wat ik met liefde voor haar doe.

En nu probeer ik haar liefste wens te realiseren. Mijn vaders wens heb ik nooit kunnen laten uitkomen. Ik hoop nu haar wens wel... Zij zou heel graag een cruise willen maken naar Curaçao. Mijn vader heeft hier 2x negen maanden gelegerd gezeten met de marine. Ze zouden, na hun pensioen, samen hiernaar toe afreizen. Helaas is mijn vader op 65 jarige leeftijd overleden en zijn ze daar nooit aan toe gekomen. Ik wil nu haar de kans geven om dit voor zichzelf met mijn vader in haar hart te volbrengen. 

Maar zo'n reis is duur dus ik hoop dt jullie mijn kanjermoeder willen steunen met een kleine donatie.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 7.500,00
0%

Deze actie is gesloten.