Mijn mama heeft niet meer lang

Mijn mama heeft niet meer lang | Geld inzamelen
 
 

Mijn partner Martine die bijna (43) is en moeder van ons kind die dit jaar 7 wordt, heeft nu voor de 3e keer kanker in 5 jaar tijd. Helaas is deze ronde nu ook tevens de laatste.

Het doel van deze aktie is om dontaties in te zamelen voor de aanschaf van een camperjte zodat wij op de spontane momenten waarbij zij fysiek nog in staat is even te genieten van een droom die wij al 6 jaar lang hebben. 

Ik had de droom als ex-reiziger na de bouw van ons zelfbouw huis een camperbusje te bouwen zodat ik mijn lieve familie mee op avontuur kon nemen.

Door deze ziekte werd ik als zzp'r genoodzaakt in 2016 het bouwen van ons huis en mijn werk drastisch te reduceren en de mantelzorg op mij te nemen. De eerste crisis is onbekend en ben je strijdvaardig met veel veerkracht. Maar na ruim 2 volle jaren van 7 dagen in de week ballen hoog te houden was de energie toch echt op. Na even bijtanken kwam de 2e ronde al. Aansluitend zorgde de Covid19 ervoor dat ik 80% van mijn klanten en opdrachtgevers in de cultuursector verloor. Compleet uitgeput en somber probeerde ik te denken hoe ik op mijn 46e een nieuwe weg zou inslaan. Maar in mei dit jaar bleek dat de hoofdpijn van Martine een grote tumor in de kleine hersenen te zijn. En daar staan wij dan. Uitgeput, emotioneel gesloopt en met een heel llef kind die niet weet of zijn moeder zijn 7e verjaardag nog gaat meemaken.

Wetende dat ik om een luxe vraag, is dit de laatste potentiële kans om mijn geliefde nog iets te bieden waar zij de laatste jaren veel van heeft gedroomd.

Mijn dank zal ongekend zijn. Indien het praktisch niet meer haalbaar is zal ik de donaties wijselijk gebruiken voor de uitvaart en de toekomst van mijn kind.

Mijn dank is groot.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.