Mijn liefdevolle droom starten! | Geld inzamelen
 
 

Mijn liefdevolle droom starten!

Help jij mij de wereld weer een beetje mooier en liefdevoller te maken? Daar droom ik van.

Eind mei was het zover… Een maand daarvoor had ik ontslag genomen bij mijn voormalig werkgever en ik zou bij een gezellig eetcafé gaan werken waar ik eerder werkzaam ben geweest. Eerlijk is eerlijk, ik bleef maar doordenderen, totdat een paar weken geleden mijn lichaam ‘hu, ho, stop!’ riep! En dat was voor mij een heel duidelijk signaal, dat ik het echt op een andere manier mocht gaan doen voor mezelf. Ik sliep slecht, ik had een kort lontje naar vooral de mensen die me het meest dierbaar zijn, ik kon me niet concentreren, ik vergat heel veel dingen, ik was ontzettend emotioneel en alleen maar bezig om het voor de ander goed te doen en mezelf hierin helemaal te vergeten.

Hey hoi, ik ben Marina, een hele krachtige vrouw van 31 jaar en moeder van een lieve dochter genaamd Vita (wat tenslotte ‘Leven’ betekent in plaats van overleven!) die, eigenlijk al die jaren al, dondersgoed weet wat ze het allerliefste wil doen. Ik wil ontzettend graag zelf ondernemen…

En ik hoor je denken; ‘Waarom wil je dan graag ondernemer worden? ‘ Nou dat ga ik je vertellen.
Ik wil ondernemer worden, omdat ik mensen veel te bieden heb. Ik ben een mensen-mens en een op en top gastvrouw in hart en nieren en gun mensen een fijn moment bij mij in de zaak. Bij alle werkgevers waar ik gewerkt heb, zagen de mensen mij graag en kwamen ook vaak speciaal voor mij en mijn service terug. Ik gaf ze de persoonlijke aandacht die ze nodig hadden op dat moment en die ze verdienden. Ik vind het zo ontzettend belangrijk dat er oprechte aandacht en echt contact geschonken wordt aan ieder individu. Iets wat, mijn inziens, in heel veel bedrijven helaas niet meer leidend is.

Tevens wil ik mensen kennis laten maken met een nieuwe manier van genieten van zoete lekkernijen en andere verantwoorde, bewuste en gezonde producten. Denk hierbij aan veganistische, biologische, raw producten welke ambachtelijk bereid zijn, zonder kunstmatige geur-, kleur-, smaakstoffen, conserveringsmiddelen en andere chemische toevoegingen. Ik wil mensen graag laten genieten van mijn zuivere liefde, aandacht en heerlijke pure producten. Ik gun het mensen zich lekker in hun vel te voelen zitten en zich te voeden met fijne energie en voedzame voeding waar men enorm van kan genieten en die ook bijdragen aan een gezonde, vitale en energieke levensstijl. Dit zijn voor mij de belangrijkste redenen om een eigen onderneming te starten en eindelijk dat te gaan doen waar ik goed in ben op mijn eigen manier, zonder een begrenzing van een bedrijf waar ik volgens hun waarden en normen moet werken en me kleiner moet houden. Ik heb namelijk zoveel meer te geven!
Dit alles ga ik het allerliefst in een klein, knus en gezellig koffie- en theezaakje beginnen in ’s-Hertogenbosch. Een fantastische, hartverwarmende en bourgondische stad die mijn hart jaren geleden al gestolen heeft.

Ik ben een vrouw die makkelijk contact legt met mensen en hetgeen ik te bieden heb graag met anderen deel vanuit mijn eigen kracht, enthousiasme, liefde, passie en betrokkenheid. Als ik ergens in geloof en op vertrouw, kan ik dit met al mijn kwaliteiten op een natuurlijke manier overbrengen op mensen en ze het gunnen, waardoor ze het dankbaar van mij aannemen. Dit maakt ook dat ik lange relaties ontwikkel en het contact met mensen op een natuurlijke manier goed weet te onderhouden. Hier komen de mensen dan ook graag voor terug, wat is gebleken bij mijn vorige werkgevers.

Gelukkig komt het steeds meer terug dat wij mensen graag écht contact hebben met elkaar, face-to-face, in plaats van via Whatsapp of Facebook. Het is nog zeldzaam, maar ik geloof erin dat dit weer gaat groeien de aankomende jaren. Echt contact hebben met mensen, dieren en de natuur werkt helend en dat is waar ik in geloof en waar ik voor sta!

En Marina zou Marina niet zijn als zij naast zichzelf te laten groeien ook andere ondernemers wil laten groeien. Daarom wil ik naast mijn eigen kwaliteiten ook de kwaliteiten van andere personen benutten. Ik gun andere ondernemers een platform, zodat zij ook kunnen groeien in dat wat ze vol liefde en passie doen voor hun eigen vak. Dit wil ik gaan doen door bijvoorbeeld een vriend, die koffiebrander is, te benaderen, zijn koffie te gaan schenken in mijn zaak en daarmee ook zijn koffie bij mij te verkopen, zodat mensen er ook thuis van kunnen genieten. Dit geldt hetzelfde voor verschillende ondernemers die veganistische, biologische taarten en bonbons maken, mijn zus die handgemaakte kaarten maakt met mooie quotes, een vriendin die ontzettend creatief is met het pimpen van bijvoorbeeld meubels en een fantastische fotografe, ook uit mijn vriendenkring, die mensen volledig in hun kracht kan vastleggen. Allemaal personen die vol liefde en passie doen wat ze doen en hiermee mensen raken in de meest positieve zin van het woord. En dat, dat werkt helend voor iedereen! Voor zowel diegene die geeft als voor diegene die ontvangt.

Een fantastische droom die ik zeker waar ga maken!

En daar kan ik alle hulp bij gebruiken. Ik ben onlangs begonnen met mijn ondernemingsplan te schrijven en onderzoek te doen naar welke producten en diensten ik graag wil aanbieden. Ik ben enorm enthousiast en wil direct van alles aanpakken, bellen, afspraken maken, sfeer proeven bij andere ondernemers waar ik graag mee wil gaan samenwerken, enkel zijn er wat uitdagingen die ik dan eerst tegenkom.

Ik ben een week geleden bij mijn ouders ingetrokken, omdat er geen woning voor bij beschikbaar was die ik kon betalen, nu heb ik natuurlijk ook geen baan meer en helaas ook geen auto. Omdat ik zelf ontslag heb genomen eind april, mijn lichaam ondertussen mij wel een signaal afgaf dat ik het rustiger aan moest doen, heb ik helaas geen recht op een uitkering. Daarnaast gun ik mezelf wel de rust, ruimte en tijd om mijn droom neer te zetten, zoals ik dat voor mezelf en eigenlijk voor iedereen voor ogen heb. Die rust, ruimte en tijd gun ik mezelf door iets wat meer financiële buffer te hebben en om ook een auto aan te kunnen schaffen om echt stappen te gaan zetten, afspraken te maken, sfeer te gaan proeven en mijn droom uit te bouwen.

Omdat ik natuurlijk een beginnend ondernemer ben en nog niet weet hoe mijn droom uiteindelijk gaat uitpakken, wil ik bij deze beloven dat ieder die mij steunt in mijn droom, een uitnodiging krijg voor de officiële opening van mijn mooie, liefdevolle en gezellige zaakje. En uiteraard zal ik ook voor een passend bedankje zorgen!

Aan diegenen die mijn droom helemaal hebben gelezen, tot aan deze laatste zinnen toe, wil ik vanuit mijn hart ontzettend bedanken voor jullie interesse en steun. Hoe dan ook, mijn droom gaat uitkomen en ik hoop jullie allemaal ooit te mogen ontvangen in mijn eigen onderneming en te verwennen met alles wat ik je dan te bieden heb! Ik wil je dan ook heel graag laten weten hoe dankbaar ik ben met je steun, want dat gevoel is voor mij nu haast niet in woorden vast te leggen.

Veel Liefs,
Marina MinkelsEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.