Mijn levensverhaal, voor mijn toekomst

Mijn levensverhaal, voor mijn toekomst | Geld inzamelen
 
 
Hallo iedereen! In het kort mijn levensverhaal,hopelijk wilt u iets goed doen voor de mede

Hallo iedereen!

Mijn naam is Jarmaine, ik ben een vrouw van 29, en heb een dochtertje van 7.

Het begon allemaal 8 jaar geleden met alle pech. Ik werd ziek en had ontzettend veel pijn in mijn nieren,flanken, ik bleek een tumor aan mijn nier te hebben die eruit moest,dit hebben ze voor 70% gedaan. Voor die andere 30% moet ik op controle blijven. Ik kreeg pijnstillers waar ik uit eindelijk verslaafd aan raakte, maar nog steeds zat ik met die ontiegelijke pijn. In der loop der jaren doet me lichaam steeds meer pijn maar wat er mis is,weet geen enkele dokter. Ik ben misbruikt, mishandeld in een relatie, heb in het ziekenhuis na mijn operatie aan mijn nier een overdosis gehad, gegeven vanuit ziekenhuis en toen kreeg ik een hartstilstand en hebben ze me moeten reanimeren. Ook na een andere operatie hield ik trombose over. Voor de pijn ben ik jarenlang ziekenhuis in en uit geweest. In die jaren heb ik in 2013 wel een ontzettend en geweldig kind gekregen die helaas nu niet bij me woont. Omdat ik verslaafd was geraakt aan de pijnstilling. Ik ben alles daardoor kwijt geraakt.

Afgelopen 2 jaar ben ik weer kei hard aan het knokken om alles op de rit te krijgen. Ik ben nu anderhalf jaar clean, maar de pijn blijft. Ik heb therapieën gehad om dingen uit me verleden te verwerken. Ik heb een kamer nu, maar uit eindelijk wil ik weer een huis zodat me dochter weer bij mij kan wonen. 

Helaas is je leven weer op pakken en op jezelf wonen erg duur en lastig als de mensen om je heen je hebben laten vallen toen ik verslaafd was dus ik moet het voor 90 procent zelf doen en van gratis giften en spullen. Ik leef nu nog op een kamer die leeg is. Via marktplaats en fb via gratis krijg je gewoon niet alles bij elkaar. Ik leef van het minimum. Dus kopen is geen  optie. 

Het enige wat ik wens is dat ik weer vooruit kan zodat ik uit eindelijk me dochter weer terug krijg. En dat er nog mensen bestaan met een goed hart, en een ander wil helpen ik ben met alles ontzettend dankbaar.

Voor iedereen die mij een steuntje in de rug wilt geven met een donatie,  alvast enorm bedankt.

Met de allervriendelijkst groetjes,

JarmaineEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00