Mijn laatste wens. | Geld inzamelen
 
 

Mijn laatste wens.

Laatste wens met een laatste glimlach

Beste lezer,

Alvast bedankt dat u de tijd neemt om het te lezen.

Mijn vader heeft 9 jaar lang gevochten voor zijn leven, afgelopen maart heeft hij de strijd helaas verloren.  Mijn vader had nog een aantal wensen in zijn leven, een paar wensen hebben wij mogen vervullen voor hem.   Helaas is een grote wens niet uitgekomen.    Dit heeft mij zoveel pijn gedaan, en ik ben hierover gaan nadenken.  

Ik ben naar ziekenhuizen en verzorgingshuizen gegaan, ik ben met mensen gaan praten en gevraagd naar hun laatste wens.     Ik heb redelijk wat wensen mogen doen met deze lieve mensen. Wij hebben gewandeld, naar speciale plekken gegaan..  kleine uitgaves kon ik zelf waar maken, maar ik wil veel en veel meer doen voor deze lieve mensen.      De liefde, de lach en de dankbaarheid is onbeschrijvelijk..   het voelt zo ontzettend goed.   De laatste wens mogen nakomen, niks is mooier dan dat.

Ik wil ontzettend graag deze dingen blijven doen voor de mensen, ik ben pas 22 jaar en dit is mijn ding geworden in het leven. 

Lieve mensen, bijdeze vraag ik jullie hulp misschien kunnen jullie een kleine bijdrage missen zodat ik dit kan blijven doen.   Zoveel mensen zullen je ontzettend dankbaar zijn.   Elke bijdrage is er al 1, en nogmaals wij zijn ontzettend blij ermee. Ik heb geen foto van de mensen gebruikt, omdat ik hun privacy toch wil bewaren.

Misschien kunnen jullie deze actie ook delen op jullie socialmedia account?   

Nogmaals bedankt als u mee helpt met een bijdrage.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.