Mijn laatste tijd! | Geld inzamelen
 
 

Mijn laatste tijd!

Hulp voor een laatste fractie van geluk, en blijvende herinneringen voor mijn twee meiden!

 Lieve lezer, 

allereerst bedankt voor de moeite die je neemt om mijn 'verhaal' te lezen. Ik zou een korte introductie maken zodat je begrijpt waarom ik om je hulp vraag. 

In augustus 2008, leerde ik na een lastige tijd(ouders jong overleden) de liefde van mijn leven kennen, dacht ik. We woonden al snel samen en in mei 2009 waren wij in verwachting van ons eerste kindje, het bleken er twee te zijn. Twee meiden!! Ik kon mijn geluk niet op.. wat fantastisch. In oktober 2010 na dat ik mijn meiden op mijn fiets had afgezet op de opvang kreeg ik onderweg een epileptische aanval waardoor ik van mijn fiets ben gevallen en met mijn hoofd op de stoeprand ben gevallen. Heel erg vervelend natuurlijk.. na een controle op de eerste hulp een scan van mijn hoofd gekregen. Een glioom (graad 3)van 8 cm boven mijn linker oor. Mijn wereld viel in duigen.2 kleine baby's een gezin. Dit kon niet waar zijn. Ergens was het logisch immers is mijn vader op een dezelfde manier aan zijn leven gekomen. Er is gelijk een behandel plan opgesteld in het UMC, bestraling chemo en uiteindelijk een operatie(2012). Mijn liefde van mijn leven begon mij en mijn ziekte irritant te vinden en kreeg zelfs opmerkingen dat god groot was en ik het dan vast verdiend heb..En geloof me als je dat hoort zakt de wereld onder je voeten weg! Uiteindelijk is niet mijn hele glioom verwijderd omdat dat blijvende schade zou geven aan mijn hersenen. We zijn nu beland in 2017 en mijn tumor is op dit moment 3,4 cm groot en heb onlangs te horen gekregen dat ik nooit mijn kinderen zal zien afstuderen, nooit oma zal worden laat staan 50 worden. En ik ben nu 28. Enorm pijnlijk natuurlijk..

helaas is mijn situatie uitzichtloos ook de relatie met de liefde van mijn leven kan en wil ik niet meer uitzingen en dit is eigenlijk nu waar ik hulp voor vraag. Ik kan de dagelijkse ruzies,stress, mijn achteruitgang het hele plaatje niet meer aan. 

 

Ik heb een urgentie aanvraag voor een sociale huurwoning aangevraagd en heb een urgentie gekregen met mijn situatie. Ik heb nu een woning groot genoeg voor mij en mijn meiden. Alleen ivm mijn situatie(minimale wia uitkering) kom ik gewoon niet vooruit en helaas kom ik ivm mijn ziektebeeld niet in aanmerking voor een lening. De woning is kaal en leeg. Ik hou helemaal niet van zieligdoenerij maar ik hoop op wat liefdevolle hulp zodat ik mijn laatste tijd in rust met mijn meiden kan doorbrengen en voor hun blijvende herrineringen kan creëren waar ze hun hele leven met liefde naar kunnen terug kijken. 

Ik weet dat ik best iets vraag gezien de omvang van het bedrag, maar ik heb in mijn situatie een kleine buffer nodig  ook ivm mijn kinderen. Ik kan geen foto's van mijzelf en of mijn kinderen plaatsen omdat mijn "partner" er niet van op de hoogte is dat ik met de meiden wil gaan vertrekken.

 

ik kan er niemand maar iets voor teruggeven dan eeuwige dank. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.