MIJN LAATSE WENS IK VECHT TEGEN KANKER

MIJN LAATSE WENS IK VECHT TEGEN KANKER | Geld inzamelen
 
 

Mijn laatse wensen:  ik heb prostaatkanker uitgezaaid in al mijn botten en heb nog ongeveer een paar maanden te leven. Ik ben 72 jaar oud. Mijn huisartsen hebben mij met prostaatkanker ongeveer 4 jaar laten lopen. De symptomen die ik aangaf herkenden ze niet. Ik heb zelf de diagnose gesteld dat door een bloedonderzoek werd bevestigd  Het medisch tuchtcollege en een hoogleraar huisartsengeneeskunde hielden de huisartsen de hand boven het hoofd. Ze hadden hun werk goed gedaan volgens de NHG richtlijnen. Ik heb echter een brief van de NHG dat de huisartsen een eigen verantwoordelijkheid hebben. Een van mijn laatste wensen is dat ik een advocaat vindt die mij helpt de aansprakelijkheid tegen de huisartsen in te stellen. Ik zou ook graag mijn behandeling verbeteren en heb zorgmensen nodig die mij thuis helpen. Professionele zorgverlening is duur maar verbetert wel de kwaliteit van je leven. Mijn laatste wens is dat de humanistische partij voortzetting krijgt op basis van diepgang in normen en waarden die ertoe doen.

Mijn laatste wens is dat ik dit jaar deze zomer nog weer kan wandelen met mijn altijd aanwezige vriendin en dat ik dan in een hotel kan verblijven. Wandelen betekent dat mijn conditie goed kan blijven end at mijn behandelingen chemokuren en dergelijke doorgaan. Zonder conditie geen behandelingen. 

 

Elke donatie boven de 50 euro ontvangt van ons een wandelboekje of coachingboekje De foto boekjes die wij al wandelend hebben gemaakt om jou te coachen op een wandeling. De boekjes zijn te vinden op de website www.wandelnu.site  

GM van Duin
06-04-2021

Mijn laatste wens is ook de herstart van de humanistische partij Nederland  juist nu !


0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.