Mijn Kitten is Mikey een Cypers poes donatie

Mijn Kitten is Mikey een Cypers poes donatie | Geld inzamelen
 
 

Mijn Kitten is  Mikey  een Cypers  poes  donatie.

Mijn Kitten is  Mikey  een Cypers  poes Kitten iMikey  een Cypers  poes zijn nu 8 maanden. Dierenarts kosten betalen kan.

Mijn Kitten is  Mikey  een Cypers  poes zijn nu 8 maanden en moet  ik laten  steriliseren ,  chippen, nu is zij altijd  binnen en ik  laat haar niet naar buiten toe,  omdat is niet wil dat  ze, zwanger ( Drachtig) worden en omdat  poezen gemakkelijk   zwanger  ( Drachtig ) raken, vandaar  dat nu  belangrijke reden  vind   haar preventief te laten steriliseren.

Nog een reden voor sterilisatie: het verkleint de kans op een baarmoederontsteking en melkkliertumoren bij een poes. Tumoren bij de melkklieren zijn bij katten bijna altijd kwaadaardig en zorgt een sterilisatie ervoor dat uw kat niet meer krols wordt.

Nu is Mikey  in levens circles dat ze nu dwangmatig gedrag van Krolsheid vertoond zie hironder info.

Wat zijn de signalen ?

Gedurende de krolse periode is uw kat aanhankelijker en wrijft ze meer aan tegen meubels, muren en haar favoriete mensen. Ze zal waarschijnlijk het meest met haar achterwerk wrijven en zal regelmatig een paringshouding aannemen, d.w.z. met haar achterlijf en staart omhoog.

De meest lastige kenmerken van krolsheid voor een eigenaar zijn de geluiden die ze maakt en het sproeien. Krolse katten 'huilen' vaak luid en continu om zo een mannetje te lokken. Vaak besproeien ze ook muren en meubels met sterk ruikende urine om zo hun beschikbaarheid aan katers door te geven. Als u een poes heeft die voornamelijk binnenshuis leeft, dan zal ze wanhopig proberen naar buiten te gaan. En ook om Mikey  de Cat ook een  goed gezond welzijn en  leven wil geven 

Mijn nkomen is heel laag dat ik het echt niet kan betalen. Ik heb het geld helaas niet, vandaar dat via deze site  hulp vragen voor een  bedrag Donatie van (  € 500,- euro. )

Ik wil vragen of medeburgers zijn die willen doneren helpen kleine bijdrage te vragen.

Als er mensen zijn die er  wat  voor over hebben en een mij bedrag willen  geven /doneren  please ik zou het heel erg waarderen  en u erg dankbaar zijn.

Thanks you  Mikey en Wolter 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 500,00
1%