Mijn jarenlange droom

Mijn jarenlange droom | Geld inzamelen
 
 

Ik zal mij even voorstellen: Ik ben June en moeder van 3 prachtige kinderen. Dolgelukkig in de liefde, pas samenwonend met de meest geweldige man.
Al jarenlang streef ik ernaar om een kledingwinkel te openen die zou voldoen aan de wensen van de jonge vrouwen, oudere vrouwen. Dat houdt in dat ik de drempel laag wil houden zodat een ieder er voor een leuk bedrag, op en top uitziet. Zowel voor dagelijks als voor een feestje, etentje, zakelijke bespreking, you name it. 

Al jaren ben ik in loondienst en dit beviel mij prima tot corona kwam. Daardoor heeft het bedrijf waar ik werk alles om moeten gooien. Ik heb me opgewerkt  maar door de corona sta ik door komst van anderen weer ergens onderaan de ladder. Althans, zo voelt het en ik zal je vertellen; dit is een heel verdrietig gevoel. Het weegt zwaar, ik heb een blok in mijn maag en sta elke dag met een zwaar lijf op. Aangezien ik zo niet langer wil werken en ik tevens niet meer wist welke kant ik op moest, kwam het idee weer naar boven om voor mezelf te beginnen. 

Alhoewel dit een enorme stap is voor mij (ik heb nu elke maand financiele zekerheid) ben ik nu ook vastberaden om mezelf weer gelukkig te maken. Niemand anders kan dat, alleen ik. Ik wil mijn droom verwezenlijken! Dit jaar nog en met een hoop doorzettingsvermogen moet mij dat zeker lukken. Welliswaar met behulp van donaties maar daar zal ik alleen maar vreselijk dankbaar voor zijn. 

Het opgehaalde geld zal gebruikt worden om een pand aan te schaffen, het pand van binnen op te knappen, inrichting van de winkel en voorraad aan te schaffen en een kassasysteem zodat ik snel kan beginnen met verkopen.

Helpen jullie mij om mijn jarenlange droom te verwezenlijken? Helpen jullie mij om iedereen een poepie te laten ruiken? Want ik weet wat ik kan en weet wat ik waard ben!

Heel veel liefs Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 30.000,00
0%