mijn jaren lange droom een eigen winkeltje | Geld inzamelen
 
 

mijn jaren lange droom een eigen winkeltje

mijn jaren lange droom een eigen winkeltje

Hallo iedereen, 

ik ben Meike en ik droom al jaren van mijn eigen winkeltje in de mode.

Toen ik nog een heel erg klein meisje was maakte ik altijd al kleding samen met mijn moeder voor al mijn poppen, dit is ook altijd gebleven al werden de poppen uiteindelijk mijn vriendinnen en natuurlijk kleding voor mijzelf. Ik ben uiteindelijk naar het Mode Lyceum te Amsterdam gegaan om mijn droom opleiding te volgen. deze opleiding heb ik met heel erg veel liefde volledig voltooit en ik vond het heerlijk om met mode en alles daarom heen bezig te zijn. mijn droom is dan ook al jaren om een eigen winkeltje te beginnen.

Helaas heb ik een verkeerde keuze in een partner gemaakt wat het resultaat was dat ik meerdere malen vrezend voor mijn leven met spoed heb moeten verhuizen ik ben ook jaren vreselijk door hem gestalkt. ook heeft hij dit bleek achteraf een aantal leningen op mijn naam gezet, samen met de spoedverhuizingen was het dan ook niet mogelijk om mijn droom MIJN EIGEN WINKELTJE op te starten.

inmiddels gaat het gelukkig goed met mij en ben ik nu al een jaar of tien van het gestalk af. jullie zullen begrijpen dat ik daarom ook geen foto van mijn gezicht zal plaatsen. 

Mijn droom om mijn eigen winkeltje te beginnen is nooit weg gegaan het verlangen hiernaar is altijd heel sterk gebleven. ik wil daarom jullie hulp vragen om mij te helpen om deze te verwezelijken.

elke kleine donatie brengt mijn doel en droom dichterbij in de hoop eidelijk te kunnen starten, en wie weet wordt het ooit jullie favorite winkel.

 

Helpen jullie mij mee?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

7 donaties
€ 90,00
Doel: € 15.000,00
0%