Mijn hond Tyson is erg ziek

Mijn hond Tyson is erg ziek | Geld inzamelen
 
 
Mijn lieve hond Tyson is erg ziek en er kan geen oorzaak worden gevonden

Lieve dierenliefhebbers!

Ik heb echt een super hond die ik voor geen goud kwijt wil. 

Mijn hond heb ik 2 jaar geleden bij lieve baasjes die jammer genoeg te weinig te tijd hadden voor hem opgehaald. 

Helaas ben ik een tijd terug 3 dagen weggeweest en is de hond met een bacteriële infectie terug gekomen. 

Hij zat onder de bulten en  ben destijds ook zo snel als het kon na de dierenarts gegaan. 

Inmiddels zijn we ongeveer een half jaar, veel bezoekjes aan de dierenarts en honderden euro's verder. Alleen het aller ergste vind ik dat mijn hond veel pijn heeft. Hij zit van top tot teen letterlijk onder de kale plekken en  bultjes. Ook zijn poten zijn rood en ontstoken. Inmiddels heeft hij al 2x antibiotica 2x, hoge dosis prednison gehad. Ook was ik hem om de dag met speciale shampoo.

Ik dacht vorige week dat het aan het genezen was. Maar op vrijdag schrok ik me kapot. Donderdag was bijna alles weg maar vrijdag was het nog 10 heftiger als dat hij het eerst had. Ben gisteren dat was de eerste mogelijkheid om kwart over 1 na de dierenarts geweest.

De dierenartsen weten niet wat er mis is met Tyson. Ik heb hem al door 4 dierenartsen laten kijken om een diagnose te stellen. Geen enkele dierenarts heeft enig idee wat dit zou kunnen zijn. 

Ik heb een hond van bijna 50 kilo en medicatie is erg duur voor een grote hond. Ik had nog wat geld apart staan dus om de kosten van de hond te dekken. Maaar dat potje is nu inmiddels leeg. 

Ik heb foto's toegevoegd waarop je kunt zien hoe die er nu uitziet.

Ik zou het echt geweldig vinden als jullie mij en vooral ook Tyson een kleine donatie zouden doen. Ook met tips ben ik erg blij!

Groetjes

Tessa & Tyson

 

Tessa Vandijck
10-06-2020

Weer nieuwe medicatie meegekregen 9 juni. Het medicijn heet Apoquel. Mijn dierenarts zei dat dit een wat nieuwere medicatie is en waar honden goed op reageren als ze ziek zijn. Ik kon ook kiezen om weer voor een zware dosis prednison te gaan. Helaas moet ik dan dag en nacht om de 3 uur na buiten omdat hij veel moet plassen. Erg vervelende bijwerking zowel voor mij als voor Tyson, zeker nu die zo ziek is! Ik heb nu voor 2 weken medicatie meegekregen 2x  1 1/2 tablet. Hopelijk gaat dit aanslaan. 


0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.