MIJN GROOTSTE WENS PAPA De familie ontmoeten! | Geld inzamelen
 
 

MIJN GROOTSTE WENS PAPA De familie ontmoeten!

Ik ben Divania en ik wil dolgraag mijn familie ontmoeten, maar vooral mijn papa!

Hoi allemaal, ik ben Divania, ik ben een hele stoere meid van bijna 4 jaar en ik heb 1 hele grote wens!
Ik vertel jullie eerst graag wat over mezelf!
Ik ben Divania en ik word in November al 4 jaar!
Ik heb al een pittige achtergrond, ik kom nog geregeld bij de dokters omdat ik 2 maanden te vroeg (pre-dysmatuur) ben geboren met een groei achterstand tot ongeveer 25 weken en de dokters hebben mij geholpen om te blijven leven, alle dokters houden mij ook nog steeds heel goed in de gaten!
Het valt mij altijd op dat ik met mama overal naar toe ga, met de bus, trein, metro, maar waar ik heel graag naar toe wil, daar gaat geen bus of trein naar toe, ik kan daar wel een kaartje naartoe sturen dus ik snap het niet!

Mama:
Ik ben Sharon, de mama van Divania.
Ik heb altijd heel graag een kindje gewilt, maar artsen hebben +/- 5 jaar lang geroepen dat dit niet kon door enige beschadigingen.
In 2013 is mijn hele wereld op z'n kop gaan staan, mijn moeder kwam in januari te overlijden door zelfdoding, zij liet brieven na en de lieve woorden "Shar zodra ik boven kom, zal ik onderhandelen om jouw droom waar te maken".. Kort erna in april ben ik plots zwanger geraakt, mijn wondertje!
De zwangerschap verliep moeizaam met een hoop complicaties..
Ik ben samen met Divania d'r vader naar Curaçao gegaan om zijn familie te ontmoeten, maar ook in Curaçao ging ik naar het ziekenhuis en zag diverse artsen, vroedvrouwen etc.
Toen wij terug gingen naar Nederland verliep niet alleen de zwangerschap moeizaam maar ook de relatie van haar vader en mij..
Hij had het 1 en ander aan schulden opgebouwd met toedoen van een ander en ik kreeg even de kosten van de belastingdienst..
Toen mijn moeder was overleden en Divania vervroegd werd gehaald hield dit blijkbaar in dat ik toeslagpartner was geworden van mijn vader, zoals menig wel weten komt de belastingdienst soms jaren later ineens met de rekening..!
Daarbij kwam ook nog even kijken dat ik niet meer in staat werd gesteld om te mogen werken en ik werd dus "mindervalide" beschouwd!
Inmiddels ben ik geopereerd (nadat ik onderhand al bijna niet meer kon lopen) maar door zware medicatie's kreeg ik meerdere gezondheids problemen en dat pad ben ik nog aan het bewandelen.
Mede dus door schulden waar ik in ben beland en hoge rekeningen die ik inmiddels krijg doordat het ziekenfonds niet alles meer vergoed kan ik vrijwel niets sparen.
Nu hoor ik je denken.. "en haar vader dan?" Haar vader is nu inderdaad woonachtig weer in Curaçao, daar had hij betere kansen op werk..
Hij heeft nog 2 kindjes en heeft natuurlijk ook zo zijn dingen om te betalen, hij probeerd ook zn best te doen om te sparen, maar doordat ik nu niets kan sparen nog steeds zullen we ook onderhouden moeten worden wanneer we er heen kunnen gaan.

Waarom dit bedrag?:
Zoals jullie eerder al lazen, Divania heeft soms nog haar momenten dat ze naar het ziekenhuis moet door bijv een pseudo kroep aanval, ze heeft haar inhalators wel, maar soms is dat niet voldoende, nu in de zomermaanden hier in NL heeft zij er minder tot geen last ervan!
Daarbij, dream or donate pakt een aantal percentage van het gedoneerde geld vandaar dus dit bedrag!
Nu terug naar Divania!

MIJN ALLER ALLERRRRRR GROOTSTE WENS❤️
Ik zou dus heel erg graag naar mijn papa willen, want ik kan nu alleen via mama d'r telefoon met papa praten en daar kan ik hem dan ook op zien.
Papa en ik worden dan altijd allebei heel erg verdrietig!
Altijd wanneer ik aan mama (elke dag) of papa vraag om naar papa te kunnen vertellen ze mij altijd dat wij alleen met het vliegtuig naar papa kunnen en dat het heeeeeel erg veel centjes kost en dat hebben mijn papa en mama echt niet!
Ik ben al blij dat u alles heeft gelezen, maar ik heb natuurlijk wel iets meer hulp nodig, dus zou u mij alstublieft kunnen helpen samen met de andere om mijn droom te laten uitkomen?
elk beetje is al heel erg welkom!

Heel veel liefs DivaniaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.300,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.