Mijn eigen volkstuin opknappen

Mijn eigen volkstuin opknappen | Geld inzamelen
 
 
Ondersteun Rik om zijn droom waar te maken

Ik ben Rik en ik ben 22 jaar en ik heb lichthamelijke problemen waardoor ik niet echt kan werken en ik heb zelf ook een uitkering alleen van deze uitkering kan ik niet spullen gaan aanschaffen wat ik nodig hebt en ik moet onder andere opnieuw mijn tuin gaan aanleggen en nieuwe kas plaatsen.

Omdat ik niet kan werken heb ik vrorige jaar besloten om een eigen tuin te nemen waar ik daar mijn ding kan doen zoals groenten en fruit kweken en waar ik me rust kan terug pakken en dat ik kan werken aan me toekomst, en dat ik in de toekomst bij kan werken bij een bedrijf.

Ik heb zelf weinig inkomen om ene ander spullen aan te schaffen om dit waar te kunnen maken, ik wil gezonder gaan leven en ik wil eigen groenten en fruit gaan kweken waardoor ik gezonder leeft en omdat ik dit zo leuk vind om een eigen tuin te hebbben beschouw ik dit als mijn werk alleen om dit waar te maken heb ik ook goede spullen nodig zoals gereedschappen en tuin opnieuw aaleggen zodat ik prettiger kan werken en lekker hoog,

Afgelopen jaar stond er veel wind waar ik eenorm veel last van hebt gehad wand, mijn tuinkas is hellemaal kapot gegaan en ik moet ook mijn tuin opnieuw gaan aanleggen alleen hier heb ik niet genoeg geld om dit te kunnen betalen.

 

Omdat ik niet kan werken en mijn hobby is om te tuinieren heb ik besloten om een eigen tuin te nemen waar ik elke dag in kan werken en waar ik mijn eigen groenten en fruit kan kwerken.

Ik heb een paar keer gerpobeerd om bij een werkgever te werken alleen dit lukt me niet omdat de werkdruk te hoog is en ik heb al een jaartje een eigen tuin en daar kan ik me goed me ei kwijt en dit kan ik ook.

 

Ik zou het eenorm gaan waarderen dat jullie mij kunnen ondersteunen doormiddel om een bijdrage te leveren om dit mede mogelijk te kunnen maken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.