Mijn eigen tinyhouse op commune terrein

Mijn eigen tinyhouse op commune terrein | Geld inzamelen
 
 

Mijn naam is Lars, sinds een jaar of 2 heb ik op ongeveer 5 verschillende plekken gewoond, erg onrustig maar super leerzaam. Kwa wonen weet ik nu wat ik wil! Community, gezelligheid, muziek, creativiteit, werken met bewustzijn, dicht bij de natuur. Maar ook belangrijk: Mijn eigen plekje (privacy), comfort, warmte een plek waar ik me terug kan trekken.

 

En nu heb ik de mogelijkheid om dit waar te maken, de plek is er, het retraite centrum waar ik nu werk opent de community plek waar ik mee mag helpen inrichten, bedenken hoe en wat etc etc. En ik mag er zelf ook gaan wonen! Dit voelt als een droom die langzaam aan het uitkomen is, er ontbreekt op dit moment alleen nog 1 ding, yepppp geld. Ik heb nu niet genoeg om mijn droom huisje aan te schaffen, het huisje is gemaakt door een hobbyist, zijn hart en ziel zit erin en hij heeft zo goed als alle materialen van marktplaats, erg zuinig en (milieu) bewust gebouwd. Dit is het gewoon.

 

Ergens voelt het lastig om geld te vragen aan de buitenwereld maar ik kan nu niet anders. Wil je me (deels) helpen om dit realiteit voor me te maken? Help me dan met wat geld voor mijn huisje en ik ben je eeuwig dankbaar!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 35.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.