Mijn droombaan waarmaken | Geld inzamelen
 
 

Mijn droombaan waarmaken

Tekenen, schilderen, schetsen ik kan het allemaal. Maar nu een stapje verder!

Beste lezer,

Graag wil ik proberen wat geld in te zamelen om hier van een tatoeëer set te halen (wel van goede kwaliteit natuurlijk!). 

Ik ben een heel creatief persoon en vind dan ook dingen leuk zoals, tekenen, schilderen, schetsen etc. 

Maar nu zou ik graag een stapje verder willen! Ik heb ook een opleiding gedaan in de sector kunst & cultuur. 

Deze opleiding heb ik inmiddels al bijna twee jaar afgerond.. hier helaas geen werk in kunnen vinden.. 

Er zijn wel bedrijven waar ik aan het werk zou kunnen, maar die zitten gevestigd in de grote steden.. dus niet in mijn buurt! (woon in een klein dorp buiten uit)

Omdat ik het zelf niet al te breed heb, kan ik ook niet veel uitgeven. En wat doe ik nu voor werk?? Sochtends schoonmaken in een supermarkt.. hier wil ik dus snel verandering in brengen!

Nou is het leuke, dat er binnen nu en een paar weken een tattoo shop in mijn dorp geopend wordt! Dus dit leek mijn kans om hier iets mee te gaan doen, maar daarvoor heb ik natuurlijk wel een beetje de beginners ervaring nodig.. 

Dus wil ik super graag een tattoo set halen.. Nu heb ik wel wat research gedaan online en de prijzen zitten (goede kwaliteit) zo tussen de €250,- en €500,-. 

Dat is een hoop geld! En ook wanneer je er later extra benodigdheden bij moet halen. Zoals bijvoorbeeld een oefen huid, naalden, inkt etc! 

Om mijn doel te bereiken hoop ik hiermee €700,- op te kunnen halen. Als ik eventueel geld overhoud, gaat dat mooi in een potje. Zo heb ik altijd wat geld achter voor als er spullen opraken! (Zoals de naalden, handschoenen, inkt..) 

Dan krijg ik de lach niet meer van mijn gezicht als ik eenmaal die tatoeëer apparaat in mijn handen heb! 

Ik hoop echt dat ik mijn doel ga bereiken. Dat zou ik echt super vet vinden! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

5 donaties
€ 100,00
Doel: € 700,00
14%