Mijn droom

Mijn droom | Geld inzamelen
 
 
Ik ben anita en ben 39 jaar. En ben vanaf de basisschool gepest.

Mijn nieuwe leven. 

Ik ben dus Anita 39 jaar en ben vanaf de basisschool gepest. 

Omdat Ik heel breed was. Er werd van alles naar mijn hoofd  gegooid en scheld worden. Op mijn 13e begon ik depressief te worden. En toen sloot ik me op in mijn kamen met deur dicht. Ik sloot me werkelijk af van de wereld.  Toen ik eindelijk klaar was op school wilde ik niet meer veder met school. Ik wilde gaan werken maar ja je raad het al niemand wilde me aannemen. Op een gegeven  moment ben ik aangenomen op een sociaal werkplaats. Intussen van allesgeprobeerd om af te vallen maar geen enkele resultaat . 

 

Toen in 2007 heb ik een maagband laten plaatsen.  De operatie is toen goed gegaan en na een week ging ik weer te werk. Maar na anderhalfe maand kwamen er problemen. Niet meer kunnen eten en drinken. Op een gegeven moment op genomen in het ziekenhuis.  Na een week weer thuis. Maar dat ging bijna elke maand zo.  Ziekenhuis in ziekenhuis uit. Steeds werd ik nog depressiever.  In 2009 werd de maagband met spoed verwijderd. 

Ik ging weer door met leven in 2012 heb ik een gele lieve dochter gekregen kimberly. Maar dat ging ook niet van vest. Ze was een huil baby dachten we. Maar dat was anders . In tussen ging het ook niet best na de bevalling kreeg ik een postnatale depressie   maar na 4 weken werd kimberly opgenomen met verdenking van koemelk allergie refluxs en verstopping. Na 15 mocht ze weer naar huis. Maar met mij dacht dat het beter ging .Maar naar verweidering van maagband in 2009 ben ik weer aarding aangekomen. En dacht toen stel als ik mijn dochter naar school breng wou ik niet weer gepest worden door de kinderen van mijn dochters school.

Maar toen dacht ik . Nu hak ik mijn knoop door in 2013 ga een GBP doen. En dat gaf effect. In tussen ben bijna 80kg afgevallen.en ik bleef stabiel. Mijn overtollige huid verwijderden en dat werd alles vergoed door de verzekering. 

Maar nu. Door het vele afvallen zijn bij borsten niets meer maar ook echt niets. Ik vind het vreselijk om naar me zelf te kijken ben geen vrouw meer dacht ik elke keer . Toen op een gegeven moment ben ik met spoed opgenomen in een crisiscentrum. Omdat mijn leven geen zin meer had omdat het niet vergoed wordt door het ziekenfonds.  ALLEEN als je een man bent en je wilt vrouw worden dat wordt wel vergoed en als je bijna 80kg bent afgevallen niet. Heel raar .

Nu wil ik zo graag nieuwe bieden hebben maar dat kost zo veel dat ik dat niet betalen omdat we ook nog schulden hebben gehad en dat we onder bewind zitten.  Dus mijn grootste wens is mijn leven terug.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 7.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.