Mijn droom BenB Solo Sicilia | Geld inzamelen
 
 

Mijn droom BenB Solo Sicilia

Help mij mijn droomwens te vervullen een BenB starten op Sicilië B B Solo Sicilia

Maureen Rijkers was afgelopen september op het Italiaanse eiland Sicilië. Een grote wens van haar was om in haar eentje per auto rond te reizen en een paar B&B’s te bezoeken. Haar B&B-droom kwam weer bovendrijven. “Die gezelligheid: met zijn allen aan een lange tafel dineren en voor het diner samen een drankje doen – geweldig, dat wil ik ook!”

Maureen is single. En er zijn een paar dingen waarover ze zich altijd verbaasd heeft als ze alleen op reis ging: “Vaak moest ik een toeslag betalen voor een kamer of reis, omdat ik alleen was. Excursies gingen vaak pas vanaf twee mensen door, of ik betaalde de hoofdprijs, en ik kon de kosten voor een huurauto niet delen. Dat moet toch anders kunnen?”

Ze volgde een training bij de DroomplekAcademie van Hans en Nel. Daar vielen de puzzelstukjes in elkaar: “Ik wil de wereld een beetje leuker maken door mensen blij te maken, ze te verzorgen en bij elkaar te brengen. Kortom: door dit alles te organiseren.” Haar droomplek is daarom niet voor iedereen. Het is een B&B voor de soloreiziger: B&B Solo Sicilia. Een plek waar soloreizigers geen toeslag hoeven te betalen. Een plek waar je andere soloreizigers ontmoet en samen dingen kunt ondernemen (niets moet). Een plek met die grote gezellige tafel, waar we een paar keer per week met zijn allen kunnen eten. Dé plek voor ontmoeten, gezelligheid en avontuur voor soloreiziger.

Ik zou graag binnen nu en 2 jaar die kant uit willen, maar ja dat vraagt wel om een startkapitaal. Ik heb geen huis om te verkopen of een hele dikke bankrekening helaas. Vandaar dat ik een crowdfundactie heb opgezet. Misschien dat er meer mensen in mij geloven en mij willen helpen om mijn droom en doel te kunnen verwezenlijken.

De DroomplekAcademie: Een krachtig bedrijfsidee bedenken is 1 stap. Maar dit krachtige idee ook nog een indienen voor een prijs? Dat vraagt wel heel veel moed...


Onze Gouden Gastenconceptdeelnemer Maureen deed het met haar B&B Solo Sicilia-idee. En nu is de 1 van de 3 genomineerden van de VertrekNL-ondernemersprijs van 2018.
Wat dit idee precies inhoudt, lees je hieronder.
Wil jij haar een handje helpen om deze prijs te winnen?

Like dan het bericht via deze link:
https://www.facebook.com/VertrekNL/posts/1958198220865797

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.