Mijn client is opgelicht voor 28.000

Mijn client is opgelicht voor 28.000 | Geld inzamelen
 
 

Beste lezer. 

ik ben hulpverlener en ben erg geschrokken van een situatie bij een client van mij. Mijn client is beide ouders 1,5 jaar geleden verloren aan een vreselijke ziekte en kwam hierdoor alleen voor bepaalde keuzes te staan wat ze erg moeilijk vind. Na het overlijden kwam er aardig wat geld vrij dit is naar mijn client gegaan. 

In die tijd had ze ook een amirikaanse man ontmoet die voor haar naar nederland wilde komen. Alleen was geld een probleem, hij had geen geld en moest eerst schulden aflossen enc...

Mijn client is Licht verstandelijk beperkt( lvb) en ziet hierdoor geen oorzaak en gevolg en geloofde hem en maakte steeds maar geld over. 
deze man kwam elke keer met mooie verhalen maar niks bleek waar te zijn. 

Na ruim een half jaar is mevrouw 28.000 euro verloren aan hem. Want mijn hart echt breekt!

Ik ben vanuit de hulpverlening pas 4 maanden betrokken en heb alles geprobeerd om iets van het geld terug te krijgen, maar helaas kon de politie en de bank niks voor haar doen. 
De politie is er wel achter gekomen dat deze man geen amirikaan is maar iemand uit Afrika. Mevrouw haar verdriet is zo erg want ze dacht dat ze van hem hield en alles bleek dus nep te zijn. 
de bank kom het geld een gedeelte volgen maar kwam niet verder dan Belgie

nu is mevrouw zo erg in de schulden gekomen waardoor ze dreigt haar veilige thuis te verliezen, en dit wil ik echt voorkomen, dit is namelijk het enige wat ze nog heeft. 

mevrouw zit onder bewindvoerig en deze fout zou niet nog eens gebeuren!

zou jij willen helpen om deze lieve mevrouw te helpen en haar woning te behouden?

mijn dank is grootEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 25.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.