Mijn camperbus, een stukje vrijheid

Mijn camperbus, een stukje vrijheid | Geld inzamelen
 
 

In 2022 trok ik het verkeerde lot. Uitgezaaide baarmoederhalskanker. Na 5x chemo en 25 uitwendige en 4 inwendige bestralingen bleek uit de petscan dat ik toch nog een uitzaaiing heb in mijn nek. Hiervoor heb ik op 25-11-2022 mijn laatste bestraling gehad. Ik ben 40 jaar, en wil eigenlijk nog 40 jaar door....

Ondertussen ben ik al twee jaar ziek thuis. Altijd hard gewerkt en netjes op mijn centen gelet. Ik kon op een bepaald punt gewoon geen stap meer verzetten. Een jaar later kwam het hoge woord er dus uit, kanker. Bijzonder hoe lang je iets onder de leden kunt hebben.

Omdat ik volledig inteer op mijn spaargeld (en ik doe al helemaal niks geks, heb zelfs een half jaar op bed gelegen) zie ik nu de bodem verschijnen. Mijn trots, een Dodge RAM Van van 1988 staat nog bij de garage voor de nodige updates. Ik kan dat niet meer betalen. Mijn vader zal deze kosten voor zijn rekening nemen. Dat is wat hij kan missen.

Omdat er nog wel het eea nodig is (bij aanschaf allemaal rekening mee gehouden, alleen niet dat ik ziek zou worden) en ik dolgraag na een heel jaar thuis zitten met mijn bus op stap wil klop ik bij jullie aan. Mijn toekomst is zwaar onzeker, maar ik moet het meegemaakt hebben dat ik met mijn camper op pad ben geweest. De natuur in, kamperen aan zee. Gewoon mijn eigen huisje mee. Ik verlang naar dat stukje vrijheid.

Mocht je een bijdrage kunnen leveren dan ben ik je enorm dankbaar 🙏.

Liefs Bernice

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
206 donaties
€ 6.780,00
Doel: € 5.000,00
135%