Mijn allergrootste wens, van het leven genieten! | Geld inzamelen
 
 

Mijn allergrootste wens, van het leven genieten!

Axillary Hyperhidrosis

Hallo!

Mijn grootste wens is om een behandeling te laten doen waardoor ik eindelijk weer kan genieten van het leven.

Vanaf jongs af aan heb ik last gehad van zweten. Niet de gewone hoeveelheid zoals de gemiddelde mens, maar in zo'n erge mate dat het met straaltjes langs mijn zij loopt en ik op de basisschool altijd al 3 setjes kleding mee nam maar alsnog 8 jaar lang gepest ben. Op de middelbare is dit alleen maar erger geworden aangezien ik nog meer ging zweten door alle bijkomende hormonen. Niets hielp. Verschillende zalfjes en medicijnen gehad om het op te lossen, zonder resultaat.

Ik ben nu 24 en heb tot op de dag van vandaag er geprobeerd mee te leven. Al is dit niet meer vol te houden. Ik kom zelden buiten of in contact met mensen omdat ik bang ben dat ze het zien of merken/ruiken en ik ben niet graag iemand tot last. Helaas maakt het niet uit of het warm of koud is. Zelfs in de winter zweet ik bijna net zo veel als in de zomer. Nu ben ik laatst weer bij de dermatoloog geweest na 10 jaar en daar kreeg ik te horen dat er voor mijn geval nog 2 opties waren. Botox behandeling, of de Miradry Laserbehandeling. Botox is tijdelijk, en kost per behandeling €495,- en houdt tot 6 maanden aan, dus is het weer nodig en kost het weer €495,-. De Miradry is permanent. Door middel van een laser ellimineren ze de zweetklieren waardoor het zweten met 82% tot 100% gereduceerd wordt. Mijn grootste droom dus! De behandeling is snel en vrij pijnloos maar het geeft mij mijn leven weer terug. Buiten de botox en de Miradry zijn er voor mij helaas geen andere opties meer.

De kosten voor de eerste behandeling Miradry kost €1495, en de vervolg behandeling, die nodig is na 3 maanden, kost €995. Totaal dus €2490,-.

Het is niet levensbedreigend, dus urgentie wil ik het niet geven, maar hoe sneller ik de behandeling kan laten doen hoe sneller ik kan beginnen met leven en gewoon lekker naar buiten kan zonder mij zorgen te hoeven maken.

Mijn dank is enorm groot!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 2.490,00
0%

Deze actie is gesloten.