MIJN ALLEREERSTE PRODUCTIE | Geld inzamelen
 
 

MIJN ALLEREERSTE PRODUCTIE

Breng mij een stukje dichter bij mijn droom!

1. Mijn droom

Zoals velen van jullie weten schrijf- en componeer ik sinds mijn 12e mijn eigen liedjes. Het is mijn droom om écht wat te bereiken met mijn passie. Daarom vind ik dat het na 8 jaar, week in week uit bezig te zijn geweest met muziek, de hoogste tijd is voor de volgende stap: één van mijn liedjes laten produceren door een professional.

2. Producer

Ik heb intussen een producer gevonden die met mijn liedje 'Horizon' aan de slag wil. Helaas is zo'n productie niet goedkoop. De exacte prijs moet nog vastgesteld worden, maar ik moet uitgaan van een paar honderd euro.  De meeste producers vragen 500– 1000 euro. Kortom, het zal waarschijnlijk niet minder zijn dan 500 euro. 

3. Hoe kan je helpen?

Mijn ultieme doel is om door middel van crowdfunding 500 euro bij elkaar te krijgen, maar elke euro is natuurlijk mooi meegenomen! Mijn vraag aan jullie: wie zou mij een eindje op weg willen helpen met mijn allereerste productie en brengt mij een stukje dichter bij mijn droom?

4. Horizon

De melodie van het refrein van ‘Horizon’ bedacht ik toen ik 16 was, intussen 4 jaar geleden. Ik kwam niet verder en dacht er een aantal jaar niet meer aan. Dit jaar verzon ik een leuk couplet, waarbij ik geen geschikt refrein kon verzinnen: ik liep weer vast. Ik scrollde door mijn oude opnames en luisterde voor het eerst in 4 jaar weer naar ‘Horizon’, waarvan ik het bestaan was vergeten. Alles viel op zijn plek: ik combineerde het nieuwe couplet en het oude refrein en maakte het liedje diezelfde dag nog af. Ik schreef over alles wat ik mooi vind aan de wereld en alles waar ik zo van kan genieten. ‘Horizon’ is erg bijzonder voor mij en het was voor mij dan ook meteen duidelijk dat dit het liedje was dat ik als eerste zou produceren.

4 zinnen uit 'Horizon':

Sunrise, sunset, moonlight, stars and coloured skies                    

Flowers, meadows, summer nights with fireflies

I love hearing the wind through the silence

I like how daylight escapes from the clouds

 

Romy M.
02-07-2018

Lieve mensen,

 

Ik kan het bijna niet geloven, in 10 dagen heb ik het streefbedrag gehaald! Bij deze wil ik iedereen die gedoneerd heeft SUPER ERG bedanken! Geweldig dat iedereen zo enthousiast is en me wilde helpen. Nu kan ik dan eindelijk aan de slag met mijn eerste productie! Ik hou jullie op de hoogte!

 

Liefs,

 

Romy


 

Laat een reactie achter

23 donaties
€ 510,00
Doel: € 500,00
102%

Deze actie is gesloten.