micro inversteerders speelgoedbank Nederland

micro inversteerders speelgoedbank Nederland | Geld inzamelen
 
 
Om de kinderen en rijders te helpen willen we geld verdienen

Micro-investeerders gezocht

Speelgoedbank Nederland, onderdeel van stichting OCKie, gaat een project opstarten waarbij we zelfstandig, structurele, inkomsten gaan genereren om door het hele land voor motorrijdend Nederland, ondersteuning te bieden voor mooie projecten, ritten, ride-outs of "kleinschalige" evenementen, voorlichtingsbijeenkomsten op te zetten voor kinderen en dieren die in armoede moeten leven, met ziekte, scheiding, pesten, mishandeling e.d. geconfronteerd worden enz……en uiteraard om de stichting in stand te houden. Wij zijn een Anbi erkende stichting, uw bijdrage is hierdoor volledig belastingaftrekbaar.

(lees ook het stukje over opslag speelgoed ride-outs onderaan dit artikel)

Tot op heden hebben wij onszelf, kleinschalig, gericht op de Achterhoek, maar er is zoveel meer aan de hand in Nederland. Daarom zijn wij van mening dat we de handen nu ineen moeten slaan om Nederland weer een beetje mooier te maken en alle kinderen in Nederland recht hebben op een goede en gezonde basis, een mooi zelfbeeld en een dag die om hen draait. 

 

 • Ons motto is nog altijd........Hulp krijgen is geen falen, maar een teken dat je er niet langer alleen voor staat!!!

 

Zoals de meesten uit de motorwereld inmiddels wel weten heeft de speelgoedbank een nauwe, warme band met motoren en hun trouwe metgezel en juist dit gaan we uitbouwen. Met het geld dat we, met dit project, verdienen kunnen we samen met jullie iets heel moois door het hele land opzetten.

Wat gaan we doen en waarom?
Voor de opstart gaan we een goede borduurmachine aanschaffen waarmee we voor jou, op bestelling en tegen een mooi en eerlijk tarief patches, sleutelhangers, shirts, caps textiel e.d. gaan borduren welke je weer zelf kunnen verkopen e.d. zoals je dat gewend bent. Zo helpen en ondersteunen we elkaar.

Het is natuurlijk niet alleen de aanschaf van de machine zelf, maar ook garen, borduurnaalden, onderdelen voor een net resultaat en afwerking en de textielproducten e.d. en daar is nu eerst geld voor nodig dat wij als vrijwilligersorganisatie gewoonweg niet hebben. Een bijbehorende naaimachine wordt uit de privésfeer gehaald.
Een aantal mensen bestelt hun patches nu zelfs in China, maar waarom zou je niet een Nederlands doel steunen en……waar je zelf nog aan mee kan werken ook?

Met jullie bestellingen gaan we de huur betalen, mensen werkervaringsplekken (samenwerking met o.a. sociale diensten) bieden waardoor er steeds meer mensen mee gaan doen, mooie ritten, leuke kleinschalige motorevenementen en ride-outs e.d. organiseren, voorlichting geven en evt. waar jullie nog meer mee komen om te organiseren. met onze kennis en kunde kunnen we ook zeker ondersteunen. Interessante en leuke motorworkshops zitten ook al in de pen.

Daarnaast komt er een webwinkel waar men nieuw houten speelgoed en gezelschapspellen kan kopen. Ook deze zal binnen de stichting door vrijwilligers beheert worden.

Afgelopen jaar zijn we meermaals door div. clubs en organisaties benaderd voor speelgoed om aan zieke kinderen en kinderen die niet in de meest ideale omstandigheden moeten opgroeien uit te delen of te verkopen om een mooie cheque te kunnen overhandigen en dat doen we natuurlijk met alle liefde, maar er is meer nodig in ons eigen landje, veel meer en daar kunnen wij wat mee, maar hebben zeker jullie steun nodig om dit project op te starten dus...........
Wil jij je steentje bijdragen en iets echt constructiefs helpen opzetten? Help ons deze machine te realiseren zodat we met z'n allen, als motorrijdend Nederland, ook echt structureel iets gaan bereiken.

Wat hebben wij o.a. al mogen doen in 2019?:

 • Motorspektakel tegen ‘kinderarmoede in Nederland’
 • https://www.destentor.nl/achterhoek/brullende-motoren-met-getatoeeerde-kerels-tegen-kinderarmoede~a6da08b9/?referrer=https://www.bing.com/search?q=speelgoedbank+oost+achterhoek+motorrit&qs=n&form=QBRE&sp=-1&pq=speelgoedbank+oost+achterhoek+motorrit&sc=0-38&sk=&cvid=CEFA453B57A041FF98402F7ADE0C3A64

 

 • Sinterklaas op de trike
 • https://www.omroepgelderland.nl/gemist?pagina=programma&programma=884&fragment=2433437

 

 • Ride-out Sinterklaascadeaus voor 40 kinderen in armoede in Oosterhout
 • Ride-out Nationale ouderendag
 • https://www.gelderlander.nl/winterswijk/winterswijkse-fenneke-beleeft-motoravontuur-in-kader-nationale- ouderendag~a18c1fad/158100875/

 

 • Verzorging van het al speelgoed voor de hohoho Maxima’s heldenrit
 
Kijk op onze website en fb pagina's wat we nu allemaal al doen op 100% vrijwillige basis.
 • http://www.ockie.eu/
 • info@ockie.eu
  • 06 588 956 60
   • https://www.facebook.com/groups/119779439334585/
    • https://www.facebook.com/vriendenstichtingockie/
    • https://www.facebook.com/villakakelbontachterhoek/

Voor speelgoedbank Nederland is de website en fb-pagina nog volop in ontwikkeling

 

Wat krijg jij ervoor terug?
 • Als dank ontvang je met jouw donatie een korting bij je eerste bestelling en vanaf €100 een vermelding op onze website. Je zal ons dan wel even, na je donatie, een mailtje moeten sturen met je gegevens, zodat je ook daadwerkelijk gebruik van je korting kunt maken.
 • €5-€25 5% korting
 • €26-€50 10% korting
 • €51-€99 15% korting
 • Vanaf €100 20% korting en vermelding op de druk bezochte website en fb-pagina
 • Daarnaast kun je evt. reclamemateriaal (flyers, spandoeken, vlaggen etc….) aanleveren van je club, stichting, vereniging of doel e.d. welke wij voor je zullen gebruiken bij de evenementen en in onze locatie en vragen wij jullie hetzelfde voor ons te doen voor de bekendheid van het doel.
 • Ook krijgen wij altijd ruim voldoende aandacht in lokale en landelijke media bij onze evenementen e.d. waardoor ook jouw club ruimschoots in de belangstelling kan komen te staan.
 • We gaan straks uiteraard ook met vaste klanten en staffelkorting werken

In een later stadium gaan we ook over tot de aanschaf van een plottermachine zodat we jou van stickers voor binnen en buiten e.d. kunnen gaan voorzien.

 

Opslag speelgoed voor ride-outs e.d.

We zijn nu bezig onze locatie in te richten als speelgoedopslag voor speelgoed e.d. voor alle ride-outs, tourritten en evenementen die georganiseerd gaan worden.
Menig motorrijder struint stad en land af voor een paar stukjes speelgoed en steeds vaker ervaar je de frustratie van ‘nee’, omdat winkeliers en bedrijven al zo worden overvraagd en we in onze Nederlandse samenleving nog niet zover zijn dat iedereen meedoet.
Wij zijn maar wat bekend met deze frustratie en hoeveelheid werk en willen dit bij jullie wegnemen door landelijk nieuw en net gebruikt speelgoed in te zamelen welke weer ingezet kunnen worden voor de zo broodnodige ritten.
Iemand vanuit jouw organisatie kan aangeven wat er nodig is en hoeveel en tegen een vrije gift (wij moeten ook nog steeds huur betalen) komen jullie dat ophalen en kun je al die gewonnen tijd mooi aan je organisatie besteden.


Informatie of ambasadeur worden?:
info@ockie.eu
06 588 956 60 (ingrid)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.950,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.