Geld inzamelen | Mette at Sea
 
 

Mette at Sea

Mijn naam is Mette van Leeuwen, ik ben 15 jaar en ik doe Gymnasium op het Grotius College

Al vanaf toen ik heel klein was had ik een wens. Ik wil de wereld zien, maar niet zomaar de mooie landschappen. Ik wil zien hoe mensen leven in andere landen en wat voor culturen zij hebben. Ik wil betrokken raken bij hun manier van leven en hen op die manier begrijpen. Ik wil iets betekenen voor de maatschappij.

 

Mijn droom is om 6 maanden op studiereis naar de Carribean te gaan terwijl ik gewoon verder ga met mijn schoolwerk. School at Sea biedt mij die mogelijkheid. Naast schoolwerk besteed ik hier aandacht aan mijn ontwikkeling en kwaliteiten. Ik ga mij verdiepen in andere culturen en mijn kwaliteiten in leiderschap en zelfvertrouwen nog verder verbeteren. Tijdens deze reis sta ik hier niet alleen voor, maar heb ik 30-medeleerlingen met wie ik ook kwaliteiten in samenwerking en vertrouwen op elkaar ontwikkel. Later ga ik die ervaringen en mijn blik op de wereld delen met mijn omgeving en hen op die manier ook inspireren.

 

Wilt u mij helpen om deze droom waar te maken? U kunt mij via deze site helpen door een stukje bij te dragen. Als tegenprestatie houd ik een blog bij of kan ik een presentatie over mijn reis geven wanneer ik terug ben. U kunt ook suggesties doen voor een andere tegenprestatie. 

 

Bent u de wind in mijn zeilen?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 22.750,00
0% / 243 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.