Met een Catamaran de wereld zien

Met een Catamaran de wereld zien | Geld inzamelen
 
 
Met ons gezin de wereld over met een Catamaran

Wij willen samen met onze 2 kinderen het water op met een catamaran. Deze droom hebben we eigenlijk al sinds het begin van onze relatie om zo vrij te zijn als een vogel en zoveel mogelijk te kunnen zien en delen met de wereld! Het klinkt heel mooi maar helaas zijn er een aantal dingen die ons nog tegenhouden! 

Sinds 2009 ben ik samen met mijn vriend. Sinds dag 1 dat ik hem ken heeft hij nooit kunnen werken vanwege bepaalde problemen. Sinds 2015 zijn we al bezig om een wajong uitkering aan te vragen omdat hij nooit heeft kunnen werken. Dit is uiteindelijk een rechtzaak geworden waar we nu nog steeds mee bezig zijn. We leven eigenlijk al die tijd maar van 1 inkomen met 2 kleine kinderen. Het is een lastige situatie maar we proberen het beste er van te maken en niks te laten merken aan onze kinderen.

Onze echte droom kunnen we momenteel niet waarmaken want we kunnen niet sparen van 1 inkomen en mijn vriend kan ook echt niet werken. Nu hoop ik eigenlijk op een wonder dat we via deze weg wel onze droom waar kunnen maken en samen met de kinderen echt kunnen beginnen met reizen over de wereld.

Het is een groot budget dat we bij elkaar moeten verzamelen maar alle beetjes helpen ons om straks wel langs alle mooie eilandjes te varen en onze kinderen met een bigsmile te zien die elke dag kunnen genieten. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 100.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.