met de wind in de zeilen!

met de wind in de zeilen! | Geld inzamelen
 
 
hallo ik ben maxine, ik heb een droom en heb alle steun nodig om die droom waar te maken!

Beste, RTV noord,

Ik ben Maxine Dohle, ik ben 15 jaar oud, ik zit in 3 vwo van het Parcival college en kom uit Hoogezand, Groningen.  ik vraag u of u mij wilt doneren en of sponsoren.  Ik ben namelijk druk bezig met het inzamelen van geld voor een reis die ik vanuit school aangeboden krijg. De reis wordt door de organisatie Masterskip georganiseerd.

Wat houd de reis in?

De Reis start vanuit Nederland, daar stap je op een heel groot zeilschip, genaamd de Wylde Swan. Op het schip kunnen ongeveer 30 leerlingen mee. Ook gaan er een aantal docenten mee. De reis wordt in 5 reizen verdeeld, elke reis duurt ongeveer 5 weken. Ik zou heel graag met reis 4 mee willen gaan. Reis 4 begint in het Caribisch gebied, daar varen we rond op de oceaan. Aan boord wordt les gegeven, het is dus geen vakantie. De lessen worden aan gepast aan de omgeving, waar komt de wind vandaan, hoe draaien de sterren op de aarde. Ook leren we op de boot veel over de boot zelf en het besturen van de boot. Op reis 4 vaar je naar Cuba en Jamaica, daar zullen we ook aan land gaan en de cultuur beter leren kennen. Dat ik van school mee mag wil niet zeggen dat ze het voor mij gaan betalen, ik moet zelf 6 duizend euro bij elkaar zien te krijgen. Daar ben ik hard mee bezig door mondkapjes te maken, taarten te bakken, sponsors te zoeken en als corona het toe laat wil ik sponsordiners gaan organiseren. Ook ga ik in de zomer met mijn oom duizend kilometer in een week fietsen om geld in te zamelen. Helaas is dit alles niet genoeg, daarom vraag ik bedrijven om mij te sponsoren in ruil uw logo onder aan mijn blog   https://metdewindindezeilen.blogspot.com/ , een plekje op mijn sponsortrui en sponsorvlag, die ik (als ik het geld bij elkaar haal) op de Wylde Swan ga hijsen. Stel ik haal het niet krijgt u uiteraard het geld terug gestort.

Waarom ik zo graag mee wil?

Ik zou het super gaaf vinden even van huis weg te zijn, s ‘ochtends wakker te worden en te beseffen ja het is me gelukt, ik heb het voor elkaar gekregen! Het lijkt mij super leuk nieuwe mensen te ontmoeten en andere landen te ontdekken. Ook past het goed bij mijn school, ik zit namelijk op een vrije school. Op mijn school ben je natuurlijk niet altijd vrij, het betekent dat je niet alleen kan leren met je hoofd, je moet ook dingen doen en ervaren om te kunnen leren en je zelf te kunnen ontwikkelen. Mijn school, het Parcival College heeft zijn onderwijs systeem daar op gebaseerd. Zo proberen ze na elke les die je met je hoofd volgt, zoals wiskunde en scheikunde een vak te geven waar mee je met je handen werkt zoals textiel of houtbewerking. Ik sta helemaal achter deze filosofie van de school, Worden wie je bent! Nog een reden waarom ik heel graag mee wil op deze reis! Ook hoop ik dat deze reis mij een beter beeld gaat geven over mijn profiel keuze. Door deze reis hoop ik te ontdekken waar mijn interesses liggen.  Een kleine bijdrage zou mij al heel erg helpen deze droom waar te kunnen maken/ realiseren. 

 

Met vriendelijke groet,

 Maxine Dohle.

Rekeningnummer: NL71 SNSB 0772 6898 22. T.a.v.M.S.M DohleEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 6.650,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.