Met 1 euro helpt u al 1 kind.

Met 1 euro helpt u al 1 kind. | Geld inzamelen
 
 
Help, en doneer mee

Miljoenen kinderen zijn ondervoed, op de vlucht of ziek in afrika

Met € 10,- help je een ondervoed kind een maand lang met voedzame pindapasta.

Kinderen zijn ziek en zwak en hebben honger. Elke dag gaan er wel kinderen dood omdat ze te zwak zijn omdat ze geen eten hebben, of uitgedroogd zijn. ook hebben ze geen weerstand. 

Longontsteking, de ziekte waar veel kinderen door sterven.voor 4,- euro red u een kinder leven met een antibiotica. Longontsteking eist meer levens dan hiv, aids, malaria en mazelen bij elkaar opgeteld. De ziekte is daarmee wereldwijd één van de voornaamste doodsoorzaken bij kinderen van 5 jaar en jonger. En dat terwijl longontsteking eenvoudig te voorkomen en te behandelen is. De problemen zijn het grootst in de Hoorn van Afrika en Sub-Sahara Afrika, waar veel kinderen in armoede leven. Het gebrek aan kennis en de slechte toegang tot de juiste medische zorg in landen als Ethiopië, Soedan en Haïti maakt deze stille ramp zo groot.

Ook is er een kleine meid bij die een hernia heeft, ze kan niet meespelen met haar leeftijd genoten omdat ze het gewoon niet kan vanwege de pijn.

Met een operatie zou ze 100 procent kunnen genezen, en normaal mee groeien met de kinderen van haar leeftijd. Haar ouders en de mensen om haar heen zijn arm en kunnen het niet betalen.

Maar wij kunnen allemaal een beetje meehelpen en dat kan al vanaf 1 euro

 We kunnen kinderen niet laten sterven rn lijden voor zo'n bedrag.

wijzelf zijn ook ouders we zouden ook alles voor ons kind over  hebben wat het ook is.

Alleen deze ouders zijn arm hebben geen onderdak,of zijn ziek. sommige hebben niet eens ouders, ze staan er helemaal alleen voor en dat terwijl ze vaak jonger dan 3 zijn.

 Help ons, doneer mee en red een kinderleven

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 30,00