Mercy Ships Senegal 2022

Mercy Ships Senegal 2022 | Geld inzamelen
 
 

Lieve lezers,

Wij zijn Madelon Breeman en Daniëlle Rieken. Onze vriendschap is ontstaan op de operatiekamer waar wij werken als operatieassistentes. Waar onze ambities elkaar meteen kruisten was het onderwerp vrijwilligerswerk. Daarom gaan wij in November 2022 naar Senegal om op de Mercy ships boot te werken. Deze boot bied zorg aan de allerarmsten van de bevolking. Hierbij zijn ook vaak operaties nodig, waar wij dan een belangrijke rol gaan spelen. Denk hierbij aan grote zwellingen in het aangezicht, kinderen met een hazenlip, brandwonden behandelingen en staar operaties. Naast operaties en zorg wordt de bevolking ook geschoold om betere zorg te kunnen leveren als de boot weer vertrekt. 
Om dit te realiseren moeten wij alles bekostigen, inclusief ons verblijf op de boot en de vliegtickets om daar te komen.

Daarom deze doneeractie om ons op weg te helpen en om Mercy Ships zelf een gift te geven.

Veel liefs.

Madelon en Daniëlle

Danielle Rieken
24-08-2022

Beste allemaal,

Wij zijn overroeld met positieve leuke reacties en door al jullie steun hadden wij ons spaardoel binnen 3 dagen al bereikt.

Onze dank is enorm en kunnen niet geloven hoe snel dit ging. Wij kunnen nu binnenkort de eerste stap gaan ondernemen door met al ons enthousiasme de vliegtickets te gaan boeken. 

Een deel van het geld wat binnenkomt gaat als gift naar Mercy Ships. Zodat zij alle medische hulpmiddelen en benodigdheden voor de boot kunnen financiëren om het werk wat zij doen te kunnen realiseren.

Draag je daar ook aan bij? 😊 

Heel veel liefs,
Madelon & Danielle


150 donaties
€ 5.100,00
Doel: € 3.500,00
145%