Mentale hulp voor Davy

Mentale hulp voor Davy | Geld inzamelen
 
 

Hallo allemaal,

 

Wij zijn deze doneer actie gestart voor Davy & misschien nog wel veel andere jongeren die leiden onder mentale problemen.

 

Davy was vanaf jongs af aan een heel blij en enthousiaste jongen hij vond alles leuk en was met alles te vreden.

Hoewel zijn jeugd niet heel makkelijk was voor hem en zijn twee zusjes vanwegen de scheiding van zijn ouders en zijn moeder die problemen had door overmatig alcoholgebruik is het niet makkelijk geweest. Zijn vader moest veel werken waardoor hij heel vaak alleen was en daardoor al heel vroeg volwassen moest worden ik zal er niet te veel in detail over gaan maar om het maar kort samen te vatten heeft Davy dingen gezien die hij niet hoorde te zien als kind.

 

Naarmate Davy ouder werdt begon die op zijn 18e last te krijgen van mentale problemen hij heeft er hulp voor gekregen bij een psycholoog en toen werdt hem verteld dat die een angstoornis en depressie heeft ontwikkeld door zijn jeugd trauma's het werdt zo zwaar voor Davy dat hij niet meer uit huis durfde te komen en daardoor ook niet meer door kon gaan met zijn opleiding op het MBO en ook zijn baantje kwijt raakten Davy is nu 22 jaar we zijn al jaren na oplossingen aant zoeken voor hem.

 

We hebben van alles geprobeerd onder andere Doktors/psychologen/trajecten/medicatie alles wat verzekerd werdt door de zorgverzekering maar helaas geen resultaat.

Maar nu na 4 jaar proberen hadden we besloten om eens  te kijken buiten de verzekering voor een traject en behandeling voor Davy na lang zoeken en denken hadden we iets gevonden wat wordt genoemd als Hypnose therapie.

Misschien dat sommige van jullie er al eens van gehoord hebben en sommigen van jullie die denken wat is Hypnose therapie?

Ik zal het kort uitleggen Hypnose therapie is een behandeling waar je in een Hypnose wordt gebracht met hulp van een expert die je vervolgens daarmee gaat helpen om dingen uit je onder bewust zijn uit je te halen. Om eerlijk te zijn konden wij het op het begin niet geloven en hadden we er weinig vetrouwen in.

Nadat we een kennismakings gesprek gehad hebben en meer duidelijkheid hadden over hoe het allemaal in zijn werking ging hadden we samen met Davy besloten om het een kans te geven.

We hebben geld bij elkaar weten te rapen om 1 sessie voor Davy te kunnen regelen zodat we konden kijken en zien of hij zich beter ging voelen.

Het was heel spannend die dag aangezien jaren geen hulpverlening Davy kon helpen was er dan eindelijk een klein beetje hoop ?

De dag van de sessie hebben we de eerste keer in jaren gezien dat er resultaten waren voor Davy. Toen de sessie voorbij was en hij kwam naar buiten lachte die weer na ons ik moest gelijk denken aan toen hij nog een klein mannetje was en hij overal plezier uit haalde. Helaas was het van korte duur omdat Davy meer Hypnose sessies nodig heeft om helemaal verlost te worden van zijn angsten en depressie gevoelens om eindelijk weer eens te kunnen leven zoals een jongen van 22 hoort te doen. 

 

En daarom hierbij deze doneer actie voor Davy we willen hier ook meteen zeggen dat je mentale problemen niet moet onderschatten en er voor elkaar moet zijn in tijden van nood gelukkig zijn wij er voor Davy. Maar wij dat genoeg mensen met de zelfde problemen niemand hebben en niet de hulpverlening krijgen die ze verdienen.

Help elkaar zoveel mogelijk er zijn teveel Jongeren en volwassen die last hebben van mentale problemen maar ze krijgen de hulp niet die ze verdienen.

 

Waarom dit bedrag ? Helaas wordt hypnotherapie niet verzekerd door de zorg maatschappij omdat het niet genoeg herkend is maar voor ons was er genoeg bewijs toen we Davy weer even konden zien lachen. Jammer genoeg kost de hypnose therapieen die Davy nodig heeft 500 euro per sessie.

Tot slot Heeft Davy besloten met het geld wat extra wordt opgehaald of wat overblijft van de therapie te doneren aan instanties met Jongeren met mentale problemen.

 

We willen jullie bedanken voor het lezen van onze Doneer actie en we hopen dat jullie Davy en andere jongeren met mentale problemen kunnen helpen zodat ook hun een goede toekomst tegemoet gaan.

 

Groet,

Familie van Davy

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.