mensen met overgewicht helpen

mensen met overgewicht helpen | Geld inzamelen
 
 

Uit onderzoek is gebleken dat 53% van alle Nederlanders overgewicht heeft, en dit jaarlijks alleen maar stijgt. ook is door het WHO( World Health Organization) op 03-05-2022 een obesitas epidemie aangekonigd, maar liefs 59% van heel europa heeft ernstig overgewicht, alle mannen uit europa die kampen met dit probleem zijn momenteel 63% en vrouwen 54%. ook is Obesitas uitgeroepen als een ernstige ziekte/aandoening en is levensbedreigend.

dit heeft te maken met een verkeerde levensstijl maar ook dat op de dag van vandaag 'junkfood' (vette, ongezonde maaltijd) nog steeds goedkoper is dan een gezonde maaltijd.

voor alle mensen met overgewicht is het moeilijk on hun gehele levensstijl aan te passen, door overtollig huid kunnen ze niet hun dagelijks activiteiten uitvoeren en bewegen met teveel gewicht en fel is nou eenmaal heel moeilijk!

echte hulp vanuit de zorgverzekeraars wordt niet gedaan. 

  • wil je medicijnen om af te vallen? dit wordt niet vergoed!!
  • wil je personal training om af te vallen? dit wordt niet vergoed!!
  • wil je afvallen door middel van Cryolipolyse? dit wordt niet vergoed!!

maar dit moet veranderen!! enkele gemeente's zijn hierover benaderd en deze willen mensen met ernstig overgewicht tegemoed komen. geen dure medicatie meer! geen jarenlange trainingen! maar goedkoop en in de meeste gevallen nog vergoed afvallen.

 

help jij mee? 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 35.000,00
0% / 303 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.