Melitia's studeer kosten

Melitia's studeer kosten | Geld inzamelen
 
 
Door deze studie te volgen kan ik mijzelf ontwikkelen en versterken in mijn carrière.


Als alleenstaande moeder van 47 jaar met 5 kinderen wil ik dit jaar actief een lang gekoesterd doel gaan behalen. Persoonlijke en professionele ontwikkeling vind ik erg belangrijk en daarom open ik deze crowdfunding om de studie Trans culturele systeem therapie te kunnen volgen.

Mijn kinderen en ik kennen een hobbelig leven. Het heeft mij dan ook even gekost om ruimte vrij te kunnen maken. Drie van mijn kinderen zijn inmiddels volwassen en uitgevlogen. Mijn jongste zoon zit op de middelbare school en mijn dochter inmiddels in het laatste jaar van de basisschool. Daarnaast ben ik een trotse oma van 7 kleinkinderen.
De afgelopen 1,5 jaar heb ik naast de zorg van mijn twee jongste kinderen ook de zorg voor mijn twee kleinkinderen van 5 jaar op me genomen. Kort geleden zijn we er op de Intensive Care achter gekomen dat mijn dochter Diabetes type 1 heeft gekregen. Dat was meer dan schrikken! De zorg voor een 10-jarig kind met deze ziekte valt niet mee. Ze is namelijk niet zo een fan van alle eten en drinken meten en wegen, dagelijks insuline spuiten en 7 a 8 keer in haar vinger prikken voor haar bloedsuiker, dus ik begeleidt haar intensief om te zorgen voor een gebalanceerde gezondheid.


Mede door mijn gezinssamenstelling heb ik besloten om part-time te blijven werken. Dit betekent dat ik financieel beperkt ben en het niet mogelijk is om een lening af te sluiten of om spaargeld te gebruiken voor een studie. Via Duo kom ik niet in aanmerking voor een langlopende lening omdat de studie bij een instituut wordt gegeven. Naast dat deze specifieke opleiding aansluit op mijn leven is het voor mij een investering.


Door deze studie te volgen kan ik mijzelf ontwikkelen en versterken in mijn carrière. Ik ben een ambitieuze vrouw die van aanpakken weet. De mensen die mij goed kennen weten dat ik moeite heb om hulp te vragen. Nu, na een heftige periode, heb ik besloten om alle kansen die het leven mij geeft te benutten.
Als jij mij wilt ondersteunen om mijn doel te behalen dan ben ik je eeuwige dankbaar. Alle donaties worden rechtstreeks naar de opleiding overgemaakt. Men zegt brutalen hebben de halve wereld. Nu is het mijn tijd om brutaal te zijn en mijn droom te verwezenlijken.


Vele maal dank,
Melitia

Melitia Weekers
25-01-2019

Lieve,  lieve mensen,

 

Ik ben zeer dankbaar voor de bedragen die ik heb gekregen van jullie, bekende en anoniem donoren.

Ik heb met het ontvangen geld mijn eerste sessie Supervisie kunnen betalen.

Het is een mooie inspirerende opleiding. Ik zou iedereen die in de hulpverlening zit, adviseren om trans cultureel te gaan werken. Dit omdat er zoveel mensen (cliënten)zijn die zich niet gehoord of serieus genomen voelen door hulpverleners (gelukkig niet iedereen)

Ik blijf door gaan met mijn missie.

Nogmaals dank voor jou, jullie bijdrage.

 

Warme groet Melitia


9 donaties
€ 370,00
Doel: € 11.000,00
3%

Deze actie is gesloten.