Melissa goes USA | Geld inzamelen
 
 

Melissa goes USA

CMW goes USA

Hallo allemaal,


Mijn naam is Melissa Princen, ik ben 22 jaar oud en dans van kleins af aan, afgelopen jaar heb ik auditie mogen doen bij CMW Studio in Eindhoven, waardoor ik een plekje heb gemachtigd in de megacrew The CMW Family, getraind door Carlton Marks-Walden.

Dit jaar is het ons gelukt om ons te kwalificeren voor Hip Hop International in Phoenix, Arizona (USA), wat ook wel het olympische spelen van het dansen wordt genoemd. Hier doen de beste groepen van de wereld aan mee. Bekende internationale artiesten zoals: Usher, Justin Bieber, Missy Elliot, Jennifer Lopez, Jason Derulo, Ne-Yo, Omarion etc. zullen hier aanwezig zijn om natuurlijk te genieten maar ook om eventuele dansers uit te kiezen..

Sinds ik bij CMW Studio dans en getraind wordt door Carlton, ben ik dit seizoen erg gegroeid en heb ik al veel mogen mee maken, zoals een 3e plek op world of dance, kwalificatiewedstrijd voor amerika gewonnen en mogen mee dansen met The Fire in de finale van Hollands Got Talent.

Teams:CMW Studio heeft 5 teams in de dansschool:The KingZz Jr. (Junior Division) The SlayerZz (Varsity Division) The Fire (Varsity Division) The JuniorZz (Adult Division) The CMW Family (Mega Crew Division) 3 van de 5 teams hebben zich gekwalificeerd voor het WK in Phoenix.

Dit jaar hebben wij dus de kans gekregen om naar Amerika te gaan met 3 teams om Nederland te vertegenwoordigen. We willen hier natuurlijk het liefst met z'n alle naartoe.

Helpen jullie ons om onze droom waar te maken en op weg te helpen naar Amerika? Jullie zouden ons hier allemaal erg mee helpen, elke kleine beetjes helpen!

Iedereen alvast bedankt voor alle hulp en steun voor mij en mijn team!

 

Groetjes, Melissa Princen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.