Meerwaarde weerbericht Limburg Crowdfunding | Geld inzamelen
 
 

Meerwaarde weerbericht Limburg Crowdfunding

Uw bijdrage aan een professioneel weerbericht voor Limburg

Beste lezer,

Enkele jaren geleden heb ik voor mezelf een belangrijke knoop doorgehakt: Ik heb mijn job als werknemend ingenieur naast me neergelegd en ben voltijds zelfstandig weerman voor Limburg geworden. Dat was nodig om een absolute meerwaarde te kunnen betekenen in het Limburgse meteolandschap. Zo kan ik immers altijd voor Limburg klaar staan indien nodig. Niet alleen middels een weerbericht dat meermaals per dag wordt bijgewerkt op mijn website, maar ook op sociale media zoals Facebook. Via sociale media kan ik Limburgers immers snel bereiken in geval van bijvoorbeeld potentieel gevaarlijke situaties, zoals dat bij onweersbuien of sneeuw het geval is. Maar ook andere nutiige weersinformatie 

Langs deze weg kan u mij eventueel via een vrijwillige bijdrage iets teruggeven voor het werk dat ik dag en nacht in de weersverwachtingen voor Limburg steek.

Ik combineer mijn job als weerman voor Limburg met een job als noorderlichtman en reisleider in Lapland. Om voldoende inkomsten te genereren, maar ook omdat ik Lapland en het noorderlicht fantastisch vind. Vandaar dus dat ik vaak tijd in Lapland doorbreng.
Beide jobs zijn perfect te combineren zolang ik mijn eigen baas blijf. Ik kan de weermodellen, satellietfoto's en radarbeelden raadplegen op eender welke locatie waar er internet (3G, 4G) is. Zo kan ik dus ook snel updates voor Limburg plaatsen in the middle of nowhere.

Hartelijke dank,

Uw weerman, RubenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

291 donaties
€ 4.651,00