Meer rendement door investering | Geld inzamelen
 
 

Meer rendement door investering

Mijn Persoonlijk Dashboard

De kernpunten:

• Vaste rente van 8 % per jaar, welke per maand achteraf
wordt uitgekeerd
• Looptijd 1 tot 5 jaar naar keuze!
• Deelname vanaf € 5.000,=

Rendement:

Het rendement op de obligaties bestaat uit een rentevergoeding over de nominale waarde van de obligatie. De obligaties worden vanaf jaar 1 afgelost. Aflossing geschiedt lineair in maximaal 5 jaar. U verstrekt in feite een lening aan Gideon, waarover u rente ontvangt. De rentevergoeding bedraagt 8 % per jaar, welke u per maand achteraf ontvangt.

Jaar 2017 Rendement € 1200,=

Jaar 2018 Rendement € 1200,=

Jaar 2019 Rendement € 1200,=

Jaar 2020 Rendement € 1200,=

Jaar 2021 Rendement € 1200,=

Subtotaal € 6.000,=
Inleg € 15.000,=
Totaal € 21.000,=

Organisatie: Gideon levert verschillende diensten en 3 verschillende Dashboarden die onderverdeeld zijn in:

• Gideon Digitaal
Met behulp van Mijn Persoonlijk Dashboard - Documenten dossier kunt u al uw documenten veilig online beheren.
Het voordeel van uw digitaal documenten beheer is dat u te allen tijde snel bij u gegevens kunt. Door de makkelijke zoekfunctie en overzichtelijke categorie indelingen vindt u binnen enkele seconden de documenten die u zoekt. Ook problemen bij het zoeken naar burgergegevens, woninggegevens, huishoudelijke uitgaven, belastingen, facturen, polissen en handleidingen zijn niet meer aan de orde als u uw documenten digitaal beheert. Wij verwachten dat u een nóg beter beeld krijgt van al uw documenten.
Het maandelijkse abonnementstarief hiervoor is slechts € 9,95 per maand.

• Gideon Financieel Advies
Met behulp van Mijn Persoonlijk Dashboard - Financieel Dossier kunt u meer kleur geven aan uw financiële plaatje.
Uw financieel dashboard geeft snel inzicht in de mate van tevredenheid over uw financiële situatie. We kijken naar uw loopbaan, inkomen, bezittingen en schulden. Dit in combinatie met de meer emotionele kant van uw financiën, onder meer uw manier van communiceren over uw geldzaken, uw gevoelens over uw financiën, uw werkrelatie met financiële dienstverleners. Aan de hand van het resultaat gaan we gericht aan de slag om uw Financieel Dashboard te optimaliseren waardoor u antwoord krijgt op bijvoorbeeld de volgende vragen: Waar kan ik besparen? Hoe zit het met de hypotheek? Hoe sta ik er financieel voor?
Wij verwachten dat u een nóg beter beeld krijgt van uw gehele financiële administratie.
Het maandelijkse abonnementstarief hiervoor is slechts € 5,= per maand.

• Gideon Lifestyle
Met behulp van Mijn Persoonlijk Dashboard – Gezondheids Dossier kunt u al uw vertrouwelijke informatie met betrekking tot uw gezondheid beheren. Het voordeel van uw gezondheidsdashboard is het overzichtelijk maken van uw medische gegevens zoals aandoeningen, medicatie, arts- of specialist bezoeken, allergieën, laboratoriumuitslagen van onderzoeken, ingrepen en operaties. Dit in combinatie met uw eigen bevindingen zoals hoe u zich voelt en wat bepaalde medicatie voor u doet en eventuele bijwerkingen hiervan maar ook persoonsgegevens, bloedgroep, contactgegevens bij een noodgeval. Verder geeft het een goed inzicht naar een gezonder en vitaler leven door onder andere beweegschema’s voor elke sportvariant en voedingsschema’s en -tips. Zo kunt u uw eigen doelstelling invoeren en daar naar toe werken. Wij verwachten dat u een nóg beter beeld krijgt van uw gezondheid en vitaler wordt door een andere leefstijl. Het maandelijkse abonnementstarief hiervoor is slechts
€ 5,= per maand.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.