Geld inzamelen | Mee denken voor lieve Shadow
 

Mee denken voor lieve Shadow

Lieve Shadow

Hallo,

Ik heb een super lieve husky hond van bijna 3 jaar die al veel heeft mee gemaakt. Mijn hond heet Shadow en heb hem als pup gekregen. Na bijna een jaar bij ons te zijn is mijn huwelijk kapot gegaan. Tot mijn grootste verbazing hoorde ik dat mijn ex de hond zou slaan. Uit voorzorg voor mijn hond dat ik er goed aan te doen Shadow te herplaatsen. Dit is iets wat zo'n zeer heeft gedaan, bij zowel mij als bij Shadow. 

Ik had een adres gevonden met lieve mensen die zeker verstand hebben van Husky's. Samen met hun familie hebben ze een roedel van ruim 20 Husky's. Er is gezegd dat ik altijd op de hoogte gehouden zou worden van Shadow en dat is zeker gebeurd. Ik had goede hoop dat hij daar op zijn plek zou zitten, maar helaas. Shadow was verdrietig en viel van de stress af. De mensen die hem onder hun vleugels hadden genomen namen met mij contact op omtrent kijken naar een oplossing. We kwamen er snel op uit dat in het belang van Shadow, hij weer bij mij zou komen wonen. Ik heb hier even over na moeten denken gezien het feit dat ik alleen ben en fulltime werk. 28-9-2016 heb ik hem uiteindelijk toch weer in huis genomen.

Shadow heeft veel stress mee gemaakt en tot overmaat van ramp, heeft hij verlatingsangst. Uiteraard train in dit, maar soepel is het niet. Shadow kan nu al 20 minuten alleen thuis zijn. Het is een husky en blijft een roedeldier. Om Shadow toch te kunnen houden, heb ik toch naar een oplossing moeten zoeken. Ik kwam uit bij een super dierenhotel in Kamerik, Shadow speelt daar vaak en knapt heel goed op.

Ik heb heel veel voor Shadow over zoals elke baas dat heeft voor zijn dier en elke ouder voor zijn kind. Shadow herplaatsen zal hem doen laten lijden van verdriet met consequenties waar ik niet over na wil denken. In een jaar tijd is Shadow 6 kilo van de stress afgevallen en kwam dus met ondergewicht thuis. Gelukkig na bijna een jaar zit hij op 22 kilo nu.

Ik doe heel hard mijn best voor Shadow en hij speelt super in de opvang in Kamerik. Echter betaal ik in de maanden juli, augustus en de kerstvakantie een standaard tarief van 18 euro. Ik hoop dat er mensen zijn die mij heel goed snappen en met me mee denken. Shadow is een lieve hond die eindelijk zijn rust weet te herpakken. Hij is eindelijk een beetje uit het vaste abonnement op de dierenarts en begint goed stabiel te raken. De kosten zijn flink opgelopen, maar Shadow weg doen krijg ik niet over mijn hart. Heb Shadow omarmt en zal hem beschermen tot het einde.

Some angels choose fur instead of wings.

 
1 donatie
€ 10,00